Povodom poslednjeg saopštenja Saveta za Sport Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju, oglasio se Upravni odbor FK“Dinamo“ iz Vranja. Prenosimo saopštenje u celosti:

Đorđeviću, Đorđeviću.....( Nenade Đorđeviću-Neši-gradski većniku za sport grada Vranja), opet obmanjuješ javnost ( u naorodu se to kaže – lažeš...!). Krijući se iza Saveta za Sport GO SNS Grada Vranja u svom iznošenju činjenica koje ne odgovaraju istini...!
Đorđeviću..., u gore spomenutom saopštenju, često si spominjao našeg bivšeg predsednika g-dina Dragana Antića – Recka, zaboravljajući ko te je u „SNS“ učlanio, moleći te i preklinući da ti se takva šansa pruži u životu...!

Nabrajajući , Vašu učinkovitost, zaboravili ste da spomenete i najveći uspeh Vranjskog sporta upošte, a to je plasman FK“Dinamo“ Vranje svojevremeno u „Super ligu Srbije“. Taj uspeh kako Vi, a tako i naš gradonačelnik niste se udostojili da čestitate ni sa običnom čestitkom.
Vašu neobaveštenost o sportu u Vranju ( a gradski ste većnik za sport grada Vranja), potvrdićemo sa nekoliko primera iz našeg okruženja, a ne zovu se FK“Dinamo“ Vranje.

Uspesi iza kojih se krijete , spominjući ostale u Vranju izgleda ovako:

1. K.K“JUG- BASKET“ Vranje bio je u III (trećem) rangu, s obzirom da nisu dobili sredstva – odustali su od takmičenja.
2. K.M.F „ Vranje“, boreći se u baražu za opstanak, dobili su sredstva i trenutno 6-ti na tabeli u futsal ligi Srbije.
3. Košarkaški klub ( novoformirani K.K.“PANTERI“ Vranje ) dobili su sredstva kad je K.K“JUG- BASKET“ Vranje koji je odustao od takmičenja
( preregistovali njihove igrače ) igraju zonu 4 ( četvrti) rang u košarci.
4. Rukometni klub „ Vranje“ od zvezde do očaja....trenutno naniži rang 4 ( četvrti) stepen.
5. „MMA“ borci iz Vranja, dobili su sredsta, a takmičenje kao takvo ne postoji...!
6. Balon sali „ Prestige“ Vranje, dodeli ste sredstva, a ima samo jedno takmičenje u godini – „Mini maksi ligu“ - za mlađe kategorije“

Vi ste prava slika i prilika spotra u Vranju, tako da niste adresa za polemisanje.

Spomenućemo i novoformirani ŽFK“ Dinamo“ Vranje koji okuplja 80 - 100 devojčica od 7 do 15 godina, koji uopšte nije ni ušao u razmatranje za sredstva iz oblasti sporta, a zapošljava 2 (dva) trenera,koja rade sa tom decom već 6 ( šest) meseci bez ličnog dohodka.

Što se tiče sredstva iz gradskog budžeta namenjena za FK“Dinamo“ Vranje, opet ste uleteli u laž...Sredsta u klubu od 2016 godine do danas su uvek stizala početkom aprila, i valjda greškom jednom ( 2017) u januaru.


Podsetićemo Vas, da smo zbog takvih činjenica mi iz FK“Dinamo“ Vranje, štrajkovali, javno smo protestvovali ( zajedno sa našim navijačima, građanima Vranja), nameravali da odustanemo od takmičenja i pored svega toga ostvarili smo najveći uspeh Vranjskog sporta uopšte do sada.

Tema – Otvorena vrata

Dana 30.10.2019 godine održali smo skupštinu kluba FK“Dinamo“ Vranje, izabrali do tada sportskog direktora g-dina Marka Antića za predsednika kluba. Jedan od zaključaka skupšte FK“Dinamo“ Vranje je bio formiranje delegacije kluba FK“Dinamo“ Vranje, koja bi otišla u Opštinu grada Vranja i sa gradonačelnikom, većnikom za sport našla zajednički kompromis, oko nastale situacije na relaciji Opština Vranje - FK“Dinamo“ Vranje.
Uputili smo dopis sa namerama nakon 7 (sedam) dana dobili smo poziv tog dana u 07.00h na klubski telefon FK“Dinamo“ Vranje da dođemo u isti dan u 08.30h. Naša delegacija je po odluci činila 5 (pet) , članova, koja nisu bila kao na čiviluku..! Toliko o „Otvorenim vratima“ koja moraju biti „non-stop“ otvorena, jer to Vam je posao...
Malo Vam se obraćamo direktno, malo u društvu sa gradonačelnikom, a malo i kao većniku za sport koji se krije iza Saveta za Sport GO SNS Grada Vranja i laže isti, ne bi li možda skupio poene pred predstojeće izbore...!

Za kraj malo i računa...! Od 01.07.2016 do 31.12.2019 godine FK“Dinamo“ Vranje primio je iz sredstva budžeta grada Vranja 51.192.424 dinara, a u istom periodu ukupno su utrošena sredstva u iznosu od 184.015.233 dinara. Godinu dana ranije 2015 je potrošeno preko 50.000.000 (miliona), a današnje rukovodstvo je 2016 godine vratilo nagomilane dugove u vrednosti od preko 12.000.000 (miliona) zatečenih u FK“Dinamo“ Vranje.
Istine radi, treneri omladinske škole FK“Dinamo“ Vranje, danas nisu primili plate a i zaposleni u FK“Dinamo“ Vranje 3(tri) meseca.
Podsetićemo Javnost da je reorganizacijom Sportog Saveza grada Vranja, višak tamo zaposlenih su preraspoređeni po sportskim kolektivima. FK“Dinamo“ Vranje je u toj raspodeli dobio 3(tri) lica, a njihove plate, troškove je trebalo da snosi Opština Vranje.
Da li je g- din Bulatović upoznat sa aktivnostima saopštenja Saveta za Sport GO SNS Grada Vranja i ovakvom vrstom saopštenja, gde se pojedinci poput Milenkovića, Đorđevića kriju iza saopštenja...
Jesenas je omladina SNS Vranje tada predsedniku FK“Dinamo“ Vranje, G-dinu Draganu Antiću – Recku dala punu podršku zbog uspeha i mogućnost da Vranje dobije novi fudbalski stadion a i protivnike poput FK“Crvene Zvezde“, FK“ Partizana“...
Možemo malo i da izračunamo:

Pa malo da izračunamo i pokažemo Nenadu Đorđeviću matematuku, jel on to nije imao na fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, na DIF –u:

• 51.192.424 (miliona), je grad Vranje dao FK“Dinamo“ Vranje,
• 12.000.000 (miliona),je vraćen dug od predhodnog rukovodstva FK“Dinamo“ Vranje,
• 94.000.000 (miliona),nam je pomogao predsednik Vučić i ovom prilikom mu se još jednom zahvaljujemo obezbedivši ovaj novac,
Ukupno su utrošena sredstva u iznosu od 184.015.233 dinara, grad Vranje dao 51.192.424 .dinara, razlika je 132.822.809 (miliona)
Ostaje da je g-din Dragana Antić – Recko sa svojim sinom Markom Antićem i direktorom Milošem, obezbedio preko 50.000.000 (miliona)... Pa da pitamo gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića, da li to g-din Recko krade sam od sebe...ili maksimalno pomaže klub sa svojim prijateljima...? Ovom prilikom molimo Nenada Đorđevića da prestane da laže i obmanjuje javnost, očito da mu je matematika slaba strana, verovatno je nije ni imao na na DIF –u:! A da ne govorimo još koliko je para podeljeno igračima u ovih 4 (četri) godina iz privatnih izvora familije Antić!!!

Na kraju rat saopštenjima, nikom ne donosi ništa dobro, sa ovim završavamo polemiku sa g-dinom Nenadom Đorđevićem i njemu sličnim, a Savetu za Sport GO SNS Grada Vranja, nudimo poziv, da dođu i uvere se u stanje FK“Dinamo“ Vranje, jer naša su vrata uvek otvorena...

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240