Vranjski gimnazijalci postigli su veliki uspeh u košarci na međuokružnom takmičenju koje održano u Vranju 6.12.2019. godine u Hali sportova.

Konkurencija ekipa je bila jaka učestvovale su ekipe iz Leskovca, Pirota, i Pčinjskog okruga i svaku utakmicu Gimnazijalci su dobili , a finalu su u dramatičnoj završnici pokazali borbenost, znanje, i iskustvo i pobedili ekipu iz Leskovca. Ta pobeda im je donela prvo mesto i plasman na Olimpijadi koja će biti održanau maju mesecu, u Novo Sadu.

Pobednička ekipa Gimnazije u sastavu : Vukašin Antić ( kapiten), Vukota Veličković, Ivan Marčić, Mateja Arsić, Strahinja Krstić, Vuk Stamenković, Veljko Jovanović, Nikola Savić, Dušan Filipović, Lazar Stojiljković, Vukota Stojković, Nikola Filipović, i profesor Akeksandar Stanojković.

" Pre svega bih se zahvalio predivnoj publici koja je sve vreme bila podrška našem timu i u takvoj divnoj atmosferi pobeda je bila neminovna. Ovi momci su ponos naše škole, i Grada i ponosan sam na njih. Ostaje nam Olimpijada i još jedno takmičenje u jakoj konkurenciji i osvajanje medalje", kaže profesor Aleksandar Stanojković.

"Naš put do olipijade i nije bio toliko težak, ako izuzmemo utakmicu sa Leskovcem, ali ipak prijala nam je i ta utakmica, jer nam bila potrebna jedna ozbiljna ekipa, finalna zbog pripreme za olipijadu", kaže kapiten ekipe, Vukašina Antića.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vukota Veličković: ,,Prezadovoljan sam našim uspehom , čestitao bih celoj ekipi ikoja je dala sve od sebe i podjednako učestvovala i mom uspehu. Zadovoljstvo je biti deo ovog tima", rekao je Veličković.

" Još jedna potvrda velikog truda i rada kolege Aleksandra i velika spremnost i uspeh naših gimnazijalaca koja zaista imaju vodeću ulogu u sportu", ističe direktor škole, Suzana Mišić Stanković.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240