Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić  udaljen je, u ponedeljak, iz aviona, sa leta za Memingen na aerodromu u Nišu.

Zbog njegove svađe sa stjuardesom i sukoba sa istom reagovala je policija i udaljila ga iz aviona.

Antić se oglasio nakon ovog incidenta rekavši da za 40. godina koliko leti nikada nije imao ni najmanji problem.

"Da li sam ja kriv što Mađarica, pošto je reč o privatnoj kompaniji, nije imala da mi vrati kusur?", pita se Antić.

"Neću koristiti Đoletov tekst 'Slabo divanim madžarski', pošto uopšte ne znam taj jezik. Komunicirali smo na engleskom. Avion je bio solidno popunjen, ali je bilo desetak praznih mesta. Seo sam na duplo sedište za koje treba doplata od 15 evra. Mađarska stjuardesa je prišla i tražila novac. Odmah sam izvadio novčanicu od 200 evra, jer manju nisam imao i tada je nastao problem. Uporno mi je tražila 15 evra, da bi na kraju bacila novčanicu, počela da urla i pravi scene",  dodao je Antić.

"Uljudno sam joj se obratio, ali pošto nije prestajala da histeriše, definitivno sam morao da podignem glas", objasnio je trener kako je nastao konflikt.

Zbog te neprijatnosti, kako kaže Antić , nije ni otputovao. "Upropastila mi je sve planove. Trebalo je da preko Memingena odem do Minhena, obavim posao i odmah se vratim, jer moj Dinamo igra važan meč protiv Trajala. Ovako, bratanac me je vratio automobilom u Vranje, pa ću u Nemačku ići čim se završi polusezona. Ništa od ovoga ne bi bilo samo da je imala da mi vrati kusur i da se ponašala kao dama, što joj je u opisu posla", dodao je on.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240