U završnici prvog dela prvenstva Prve lige Srbije, FK Dinamo u sredu gostuje ekipi Trajala iz Kruševca.

Tim povodom je na konferenciji za medije šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić rekao da su ekipe po kvalitetu izjednačene:

"Mislim da smo izjednačeni po kvalitetu. Mada mi imamo par boljih pojedinaca. Mislim da imamo kvalitet da u Kruševcu izvučemo dobar rezultat. Idemo na pobedu i da stavimo tačku na jesenji deo prvenstva" ističe Antić.

"Očekuje nas poslednje kolo, teška utakmica, već su mnogi u glavi na odmoru, ali moramo uzeti bodove i maksimalno se skoncentrisati na utakmicu sa Trajalom",  rekao je kapiten Mlađan Stevanović.

Jedan od ključnih igrača Vranjanaca Filip Stamenković kaže da idu po tri boda: "Zato što nas samo pobeda vraća na vrh. Idemo da se nadmećemo sa Trajalom pa šta nam Bog da".

Antić kaže da više ne veruje u sreću, već u neznanje pojedinih igrača:

"Napravićemo selekciju za prolećni deo prvenstva. Ono što vredi ostaje, ostalo ide. Meni je najbitnija atmosfera u svlačionici, pa kvalitet. A mi trenutno toga nemamo. Dovešćemo pojačanja i punom parom idemo ka Super ligi u drugom delu" ističe trener Dinama.

Utakmica između Trajala i Dinama igra se na Gradskom stadionu u Kruševcu u sredu od 13 sati. Nastavak prvenstva posle zimske pauze planiran je za 29. februar.

TK

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240