Dragan Antić Recko podneo je ostavku na mesto predsednika fudbalskog kluba Dinamo, rekao je na današnjoj konferenciji za medije savetnik kluba Jovan Dimitrijević.

"Objašnjenje za Antićevu ostavku ćete dobiti u toku sledeće nedelje a  danas u 18. časova će zasedati Upravni odbor kluba, gde ćemo razmatrati njegovu ostavku, koja će sa sigurnošću biti prihvaćena", naglasio je savetnik Dinama i dodao:

" Konsultovaćemo statut i na osnovu toga prihvatiti njegovu ostavku, ali i zakazati Skupštinu Dinama koja bi trebalo da izabere novog predsednika. Zakazivanje Skupštine bi trebalo da se dogodi pred utakmicu kada smo domaćini Radničkom iz Kragujevca. Zbog gustog rasporeda koji sledi, tokom sledeće nedelje će svi biti obavešteni o daljim tokovima unutar rukovodstva kluba", istako je  Dimitrijević.

Nakon izjave o ostavci Dragana Antić, Dimitrijević je govorio i o utakmici koja će se igrati u subotu protiv ekipe Smedereva. "Što se tiče Smedereva, dolaskom novog trenera i niza poraza su se podigli i u formi i rezultat. Naš cilj je samo pobeda, to je i politika kluba. Sve dugo nas ne interesuje", naglasio je Dimitrijević

TK

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240