Pobedom nad ekipom Trajala u Kruševcu, Radnik je sebi obezbedio plasman u novu rundu ovog takmičenja i danas mu predstoji nastup u Beogradu, gde će snage odmeriti sa ekipom OFK-a.

„Iako smo apsolutni favoriti na ovoj utakmici, moramo znati da uvek postoje iznenađenja na KUP utakmicama. Možemo reći da smo se pripremali tako da se susretnemo sa svime što nose ove utakmice, ali smo se i pripremali da prođemo u sledeći krug takmičenja", rekao je pred polazak na put trener Radnika, Nenad Vanić i dodao:

„Ovo je inače izvanredna prilika i da se promovišu igrači, da kroz određeni krug i broj utakmica postignu značajne rezultate i za sebe i klub te svi idemo sa ambicijama da dobijemo tu utakmicu“.

Vanić po svim prilikama uvažava protivnika bez obzira na rang takmičenja u kome se on nalazi: „Ime kluba domaćina govori sve, sad je situacija takva kakva jeste ali znamo da u njihovim redovima imaju par iskusnih igrača sa internacionalnim iskustvom i da imaju velike ambicije u KUP-u“.

Po rečima šefa stručnog štaba Surduličana, tim se priprema i za ovaj meč ko za svaki prvenstveni, uzimajući u obzir posle poraza u prvenstvu tim ima obavezu da odigra jednu dobru utakmicu i uđe u sledeći krug, a već u subotu mu predstoji novo kolo, dolazi aktuelni lider na tabeli Super lige, te su i pripreme bile intenzivnije.

Što se tiče igračkog kadra, u Radniku su svi na raspolaganju za predstojeću utakmicu, jedino je na poštedi još uvek Dušan Stevanović, za koga se nadamo da ćemo ga posle oporavka moći videti u timu već protiv Crvene Zvezde.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije OFK Beograd – Radnik igra se u Beogradu na Karaburmi, a početak je zakazan za sredu od 14:00.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240