Sportski savez Grada Vranja, kao organizator i Grad Vranje, kao pokrovitelj, po prvi put su uspešno organizovali Seoske sportske igre.

Na fudbalskom terenu u selu Aleksandrovac učestvovalo je 12 ekipa iz isto toliko seoskih mesnih zajednica. Takmičenje se odvijalo u pet disciplina. Generalni pobednik je ekipa MZ Katun, drugo mesto zauzela je MZ Rataje a treća je bila ekipa iz Panevlja.

U igri “Vučenje konopca“ pobedio je Katun, drugo je bilo Rataje a treće Panevlje. U „Skoku u dalj“ pobedila je MZ Neradovac, druga je bila MZ Davidovac a treća Pavlovac. U igri „Nošenje partnera-štafetna trka“, prva je bila MZ Neradovac, druga Rataje a treća MZ Ćukovac.

U „Bacanju kugle“, na prvom mestu bila je ekipa Trebešinja, drugi Katun, a treće Rataje. I u igri „Prenošenje vode“ pobedio je Zlatokop, drugo mesto podelili su Panevlje i Katun, dok je treći bio Ćukovac.

Sportski savez Grada Vranja planira da se naredne godine uključi u organizaciju Seoskih igara na republičkom nivou, koje se organizuju na inicijativu Sportskog saveza Srbije.

TK

Izvor: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240