Prvenstvo Prve futsal lige počelo je danas. Tim povodom KMF Vranje organizovao je konferenciju za medije na kojoj su, pored utakmice koja ih očekuje, predstavljeni i novi igrači.

"Sezonu počinjemo protiv Ekonomca, kao i prošle godine. Ali se nadam da ova neće biti kao prošla" istakao je predsednik kluba, Marjan Đorđević i dodao:

"Nadam se da će ova sezona pre svega biti uspešna, za naš klub kao kolektiv. Mi smo jedan od najuspešnijih klubova poslednjih par godina u samom gradu. Nadam se da ćemo početi pobedom, da ćemo posle dugi niz godina ostvariti trijumf  protiv Ekonomca. Jednom smo ih pobedili u kup utakmici na penalima, pre sedam, osam godina. Ekipa je spremna, kako kroz treninge, tako i kroz kontrolne utakmice. Sutra će momci pokazati da pre svega vrede i da će obradovati našu vernu publiku pobedom u prvom kolu."

"Kvalitet lige je ove godine znatno veći. Svi klubovi su ozbiljni, svi imaju svoje ambicije. Svi su se pojačali, tako da treba do kraja maksimalno odraditi posao: odgovorno, sa punim zalaganjem", rekao  je Dejan Đorđević, sportski direktor kluba i naglasio:  

"Moramo protivnika da respektujemo, da uđemo ozbiljno u utakmicu, maksimalno motivisani. Ja ne sumjam u to da će naši momci pružiti taj uvodni rezultat što će biti osniva za dalji napredak na tabeli i ostvarenje našeg cilja. A primarni cilj našeg kluba u ovom prvenstvu je opstanak, a nakon toga, zašto da ne, i borba za plej off".

Ivan Krsteski, jedno od novih pojačanja, inače makedonski reprezentativac oduševljen je kompeltnim timom: " Impresije su odlične. Igrači su me prihvatili i saradnja je na zavidnom nivou.  Moje mišljenje je, kao i većine u klubu, da smo favoriti u ovoj utakmici.  Atmosfera u ekipi je dosta dobra. Radimo naporno, spremni smo za nove pobede. Nadamo se što većem plasmanu".

Stefan Dimčić, je, kako kaže, ponikao u vranjskom klubu malog fudbala. Tu je od samog početka svog bavljenja futsalom.  Igrao je u međuvremenu na Banjici i opet došao u klub u kome je od svoje 16-te godine.

"Nije se mnogo toga promenilo. Uz stare igrače i par novih, mislim da je to pun pogodak.  Što se tiče Ekonomca i sutrašnje utakmice, mislim da ćemo uzeti bodove i da otvorimo lepo sezonu, kao i da lepše i motivisanije krenemo u ostatak sezone, s obzirom da nas čekaju dve teške utakmice: u Novom Pazaru i protiv FON-a kod kuće. U ekipi je dobra atmosfera. Vlada pozitivna energija. Super se slažemo i na terenu i na treninzima. Mislim da će to biti sve kako treba".

Miloš Dimitrijević je takođe povratnik. Igrao je u vranjskom klubu malog fudbala, nakok toga u Smederevu i opet se vratio u svoj grad.

"Spremni smo za sutrašnji meč. Napadamo sva tri boda. Svi su nas igrači prihvatili i odnos je korektan".

Utakmica prvog kola Prve futsal lige , između KMF Vranje i Ekonomca igra se u subotu 14. septembra u 19h, u Sportskoj hali u Vranju.TK

 

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta "Sportsko-kulturni identitet Grada Vranja", uz podršku Grada Vranja po medijskom konkursu u 2019. godini.

Stavovi izneti u tekstu ne predstavljaju nužno stavove organa koji je opredelio sredstva.

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240