Prvenstvo Prve futsal lige počelo je danas. Tim povodom KMF Vranje organizovao je konferenciju za medije na kojoj su, pored utakmice koja ih očekuje, predstavljeni i novi igrači.

"Sezonu počinjemo protiv Ekonomca, kao i prošle godine. Ali se nadam da ova neće biti kao prošla" istakao je predsednik kluba, Marjan Đorđević i dodao:

"Nadam se da će ova sezona pre svega biti uspešna, za naš klub kao kolektiv. Mi smo jedan od najuspešnijih klubova poslednjih par godina u samom gradu. Nadam se da ćemo početi pobedom, da ćemo posle dugi niz godina ostvariti trijumf  protiv Ekonomca. Jednom smo ih pobedili u kup utakmici na penalima, pre sedam, osam godina. Ekipa je spremna, kako kroz treninge, tako i kroz kontrolne utakmice. Sutra će momci pokazati da pre svega vrede i da će obradovati našu vernu publiku pobedom u prvom kolu."

"Kvalitet lige je ove godine znatno veći. Svi klubovi su ozbiljni, svi imaju svoje ambicije. Svi su se pojačali, tako da treba do kraja maksimalno odraditi posao: odgovorno, sa punim zalaganjem", rekao  je Dejan Đorđević, sportski direktor kluba i naglasio:  

"Moramo protivnika da respektujemo, da uđemo ozbiljno u utakmicu, maksimalno motivisani. Ja ne sumjam u to da će naši momci pružiti taj uvodni rezultat što će biti osniva za dalji napredak na tabeli i ostvarenje našeg cilja. A primarni cilj našeg kluba u ovom prvenstvu je opstanak, a nakon toga, zašto da ne, i borba za plej off".

Ivan Krsteski, jedno od novih pojačanja, inače makedonski reprezentativac oduševljen je kompeltnim timom: " Impresije su odlične. Igrači su me prihvatili i saradnja je na zavidnom nivou.  Moje mišljenje je, kao i većine u klubu, da smo favoriti u ovoj utakmici.  Atmosfera u ekipi je dosta dobra. Radimo naporno, spremni smo za nove pobede. Nadamo se što većem plasmanu".

Stefan Dimčić, je, kako kaže, ponikao u vranjskom klubu malog fudbala. Tu je od samog početka svog bavljenja futsalom.  Igrao je u međuvremenu na Banjici i opet došao u klub u kome je od svoje 16-te godine.

"Nije se mnogo toga promenilo. Uz stare igrače i par novih, mislim da je to pun pogodak.  Što se tiče Ekonomca i sutrašnje utakmice, mislim da ćemo uzeti bodove i da otvorimo lepo sezonu, kao i da lepše i motivisanije krenemo u ostatak sezone, s obzirom da nas čekaju dve teške utakmice: u Novom Pazaru i protiv FON-a kod kuće. U ekipi je dobra atmosfera. Vlada pozitivna energija. Super se slažemo i na terenu i na treninzima. Mislim da će to biti sve kako treba".

Miloš Dimitrijević je takođe povratnik. Igrao je u vranjskom klubu malog fudbala, nakok toga u Smederevu i opet se vratio u svoj grad.

"Spremni smo za sutrašnji meč. Napadamo sva tri boda. Svi su nas igrači prihvatili i odnos je korektan".

Utakmica prvog kola Prve futsal lige , između KMF Vranje i Ekonomca igra se u subotu 14. septembra u 19h, u Sportskoj hali u Vranju.TK

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240