Uoči nedeljnog susreta 9. kola Prve fudbalske lige Srbije Dinama sa Kolubarom iz Lazarevca, koja se igra u 19 sati, održana je konferencija za novinare na kojoj  su iskazana očekivanja za još jednom pobedom u nizu, uz respekt prema protivničkoj ekipi koja je, čulo se, iskusna, čvrsta i prava takmičarska.

„ Idemo na svaku utakmicu na pobedu. Igrači su spremni. Jedino ne znam da li možemo računati na Mlađana Stevanovića, zato što se povredio na treningu“ rekao je pomoćni trener Radmilo Jovanović.

"Očekuje nas težak meč. Kolubara je iskusna ekipa. Ima solidne rezultate u dosadašnjem delu prvenstva. Ali mi prvenstveno treba da gledamo sebe, da popravimo neke stvari u našoj igri, kako bi se vratili  i igrali kao u prva tri kola. I to će nam doneti dobar rezultat, a to su tri boda sa kojima se vraćamo u gornji deo tabele. Mi smo i dalje blizu vrha, tako da uz jednu pobedu, nadam se u ovom kolu, vraćamo se tamo gde i treba da budemo", istakao je golman Stefan Popović.

Štoper Filip Stamenković slaže se sa trenerom i Popovićem da neće biti lako protiv Kolubare: "U Lazarevcu nas očekuje teško gostovanje. Atmosfera u ekipi je odlična, trenira se odlično. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionicre vraćamo se kući sa tri boda", naglašava Stamenković.

Utakmica se igra u nedelju, 15. septembra od 19h  u Lazarevcu.TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240