Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević priredili su prijem za košarkaše KK ,,Panteri“ i šahistu Petra Spasića, koji su na Sportskim igrama mladih u Splitu ostvarili značajne uspehe.

Naime, na ovom takmičenju KK ,, Panteri'' iz Vranja osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju u disciplini ulična košarka, u konkurenciji najboljih ekipa iz zemalja bivše SFRJ. Takođe, Petar Spasić iz Vranja, polaznik Šah kluba ,,Vranje 1923.’’ dobitnik je zlatne medalje u Splitu na finalnom međunarodnom takmičenju u šahu.

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković čestitao je sportistima na ovako velikom uspehu. ,,Ostvarivši ovako veliki uspeh vi ste naš grad i Srbiju predstavili na najbolji mogući način. Lokalna samouprava mnogo ulaže u razvoj školskog i rekreativnog sporta, jer smatramo da će se odatle iznedriti pojedinci koji će se profesionalno baviti sportom. Uvek ćete imati podršku i pomoć gradskog rukovodstva. Želim vam mnogo uspeha u daljem radu, a na vama je da budete dobra deca, dobri učenici i sportisti”, dodao je gradonačelnik.

Nakon toga, prisutnima se obratio Nenad Đorđević gradski većnik ističući značaj ovako velikog uspeha naših sportista. ,,Uspeli ste da budete najbolji na takmičenju na kojem su učestvovali sportisti iz 187 gradova. To je ogroman uspeh, koji pokazuje vašu posvećenost i ozbiljnost u radu. Grad će uvek podržati sve vaše aktivnosti i trudićemo se da vam omogućimo što bolje uslove za treniranje”, rekao je Đorđević.

Trener KK ,,Panter” Marjan Stojković i trener Šah kluba ,,Vranje 1923.’’Zoran Stojanović zahvalili su se rukovodstvu na podršci i ukazanom poverenju.

Susret je završen razmenom poklona.

TK 

Izvor: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240