Sportski direktor Radnika iz Surdulice, Darko Gašić duboko veruje u afirmaciju i razvoj mladih fudbalera, kako onih iz omladinskog pogona kluba, tako i kvalitenih mladih igrača koji pristignu u Surdulicu u tim koji već petu godinu za redom ima renome stabilnog superligaša.

Mišljenja je ipak da se jedino kroz kontinuitet u radu sa stabilnom ekipom može do osnovnog cilja:

„I pored dolaska novih igrača koji su na probi u dane priprema, ostajemo pri cilju na startu i ove godine da održimo kostur ekipe. Zarad pravog uspeha mora se održati kontinuitet u selekciji i smatram da Radnik ne bi trebalo da bude prepoznatljiv samo po tome da igrači odlaze odavde u bolje i veće klubove, već i da žele da ostanu u Surdulici što duže“

Gašić zadovoljno naglašava produžetak ugovora sa Urošem Damnjanovićem i Zoranom Danoskim, koji će u Radniku ostati do sredine 2021.godine. Do leta naredne pak godine u Surdulici će ostati i Vladan Pavlović i Bratislav Pejčić, koji su verni Radniku već nekoliko godina. Ugovor na period od tri godine produžio je Dušan Stevanović, a mladi golman, Stefan Ranđelović, ugovor je produžio na još godinu dana. Ranđelović, inače rođeni Surduličanin, ponikao je u Radniku, prošao sve selekcije omladinskog pogona i sa prvim timom radi od početka prošle godine. 

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240