Dinamo još uvek nije ispao iz elitnog ranga.

Vranjanci su u drugoj utakmici baraža, u revanšu sa Inđijom pobedili rezultatom 2:0 ali to nije bilo dovoljno za opstanak. Na čelu kluba ostaje predsednik i šef struke Dragan Antić koji kaže da se kreće dalje, sa novim uspesima . Klub su napustili  Dimitrov i Lakić. Danijel Gašić takođe odlazi ali iz drugog razloga.  On se više neće baviti profesionalno fudbalom.

''Klub ima ogromnu podršku navijača. Potrudićemo se da u narednom periodu dovedemo nekoliko pojačanja" , kaže Antić i naglašava da je ispadanje bio ''najtužniji dan u njegovom životu''. Sumirali smo prethodnu sezonu i najveći uspeh u istoriji Dinama i sada krećemo punim plućima napred. Ali postoji još uvek nada, nismo teoretski još uvek ispali iz Super lige, ističe Antić.

"Fudbalska stvarnost je takva. Pored svih okolnosti,znanja, potrebna je i sreća. Mi je očigledno nismo imali. Ali ono što mi posedujemo, a većina klubova iz Srbije nema to su naši verni navijači, koji su uvek uz nas i daju nam maksimalnu podršku. Ono što smo obećali, leta 2016. godine, da ćemo uvesti klub u Super ligu, taj cilj smo i ostvarili, naglašava generalni direktor Dinama Miloš Vukolić i dodaje da Vranje kao grad zaslužuje superligaša. "Trideset utakmica odigranih na strani nije lako ali hvala Radniku što nam je ustupio teren u te svrhe, jer da nije bilo njih igrali bi igrali u Jagodini, Nišu, Kruševcu što bi nam bilo teže. Da ne zaboravim i pomoć države kada smo igrali u Prvoj ligi", ističe Vukolić.

"Najbitnije je da imamo ideju vodilju, a svakako ćemo biti izuzetno motivisani za narednu borbu. Još jedna bitna stvar je da naš klub, i rukovodstvo i fudbari, funkcionišemo kao jedna porodica. Postoji nada da smo još uvek superligaš, savez o tome odlučuje. A mi se okrećemo sledećoj sezoni", kaže sportski direktor Marko Antić.

"Žao mi je što smo se borili do kraja, ali nismo uspeli da se izborimo sa nefudbalskim stvarima", ističe predsednik Skupštine Dinama Vojislav Veličković.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240