Na osnovu teksta koji je danas u 18:47 h izašao u Kuriru, pod naslovom “TRENER DINAMA DRAGAN ANTIĆ: Sudija je naš!”, gde na osnovu snimka, postavljenog na duštvenim mrežama novinar ovog lista kleveće šefa stručnog štaba Dinama da je rekao da “je sudija naš”, oglasio se Antić.

“Snimak sam postavio na svom profilu, na kom je moja unuka Darija. Glas uopšte nije moj, što ćemo i dokazati. Ne znam odakle nekom pravo da diže tenziju pred sutrašnji meč. To je isto urađeno pred jednu utakmicu gde je protiv FK Radnik zbog iste situacije, Dinamo bio oštećen. Vidim da se isti scenario ponovo priprema.”, ističe trener Dinama.

“Moj advokat je uzeo stvar u svoje ruke. Podneo sam tužbu i protiv Kurira i protiv novinara koi je verovatno plaćen da napiše takvu laž, ali i protiv svih ostalih koji su preneli ovu dezinformaciju. To nije novinar, već bruka za tu profesiju. Takvi ruše svoje kolege i srpski fudbal”, naglašava Antić.

Ono što takođe jedan sportski novinar treba da zna i da proveri ako ne zna, to su kompletne informacije. A on ne zna osnovnu stvar, a to je da se utakmica igra u Vranju, a ne u Sudrulici, kako je on napisao.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240