Titulu najboljih na ovogodišnjem memorijalnom turniru u malom fudbalu koji se već treći put za redom organizuje u čast „Jovice Stošića-Albanca“ ponela je ekipa „Cafe Pablo i rasadnik Petrović“iz Surdulice.

Turnir u čast bivšeg fudbalera i trenera Radnika i ove godine je u organizaciji Sportskog Saveza opštine Surdulica a pokrovitelj manifestacije je opština Surdulica. Učešće je uzelo 17 ekipa iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga, a najbolje tri ekipe dobile su ukupno 150.000 dinara.

Pobednik turnira, ekipa „Cafe Pablo i rasadnik Petrović“ osvojila je 70.000 dinara. Drugoplasirani, ekipa „Lindoret“ iz Preševa osvojila je 50.000, dok je ekipa iz Vlasotinca „Kablovska Jala“ osvojila treće mesto i novčani  ček od 30.000 dinara.

Nagrade su uručili predsednik SSOS Vladica Nestorović, Generalni sekretar Saveza David Milić, kao i gradski većnik za sport Nebojša Arsić.

Pored glavnih novčanih nagrada, uručene su i plakete i priznanja za učešće na turniru kao i priznanje najboljim pojedincima: golmanu Slađanu Jankoviću i najboljem fudbaleru turnira Mitru Petroviću, obojici iz pobedničke ekipe ovogodišnjeg turnira. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240