Fudbaleri Dinama igraju na svom terenu protiv Spartaka iz Subotice i potrebna im je pobeda kako bi sačuvali opstanak u Super ligi.

Od igrača očekujem da još jednom pronađu izvore energije u sebi i da ovu utakmicu odigraju kao da je finale, s obzirom da i jeste u neku ruku finale. Želimo da završimo posao na najbolji način, pobedom, i da tom pobedom ostanemo u igri . Nama ova utakmica život znači, rekao je na konferenciji za novinare pomoćni trener Radmilo Jovanović.

Poštujemo svakog protivnika i uvažavamo njegove kvalitete bez obzira na mesto na tabeli. Ekipa Spartaka je pokazala da poseduje izuzetan kvalitet i sigurno da nas čeka teška utakmica. Spartak će od prvog minuta krenuti agresivno kako bi ostvarili dobar rezultat, međutim u prethodnim utakmicama mi smo navikli da igramo u visokom ritmu i da se dobro nosimo sa rivalima.  Nadamo se da  ćemo nastaviti s dobrim partijama, naglasio je fudbaler Miloš Antić.

"Trener Spartaka me je trenirao u mlađoj kategoriji i ja veoma dobro poznajem njegov rad. Očekujem jak otpor Spartaka,  koji će težiti da uzme bodove, ali mi kao i na svakom meču do sada, tako i na ovom imamo jasan cilj, a to je da osvojimo  tri boda. Ono što je sigurno da će ljubitelji fudbala moći da uživaju u jednoj dobroj i dinamičnoj fudbalskoj predstavi u sjajnom ambijentu. Nisam doživeo nigde da ljudi ovoliko vole fudbal i da u tolikoj meri podržavaju igrače i klub. Ponosan sam što sam igrač Dinama", istakao je Miloš Ožegović.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240