Dinamo u nedelju dočekuje Zemun u okviru  plej-auta Super lige Srbije.

Tim povodm održana je konferencja za medije, na kojoj je pomoćni trener Radmilo Jovanović rekao da je ekipa maksimalno spremna, ali da će na teren bez Okamijana i Nedeljkovića.

“Daćemo 200 posto snage, znanja i energije protiv Zemuna kako bismo ostvarili pobedu. Ta utakmica je za nas poslednji voz kako bismo se priključili ekipama koje su još u igri za opstanak u ligi. Šegun Okamijan je u prošloj utakmici sa Radom zadobio takvu povredu da sigurno neće igrati do kraja sezone, Matsukas je takođe dobio jedan udarac, ali smatram da će u nedelju biti spreman za igru. Nedeljković se oporavio od povrede i mislim da će on sedeti na klupi. Očekujem da protiv Zemuna prikažemo igru koju smo demonstrirali u prvom poluvremenu utakmice sa Voždovcem u Vranju gde smo bili nadmoćni”, naglasio je Jovanović.

“Dinamo očekuje teška utakmica, jer  nam dolazi direktan konkurent za opstanak. Svesni smo šta nas čeka. Imali smo u prethodnim utakmicama šanse da boljim rezultatima ne dozvolimo drugim ekipama da se odvoje od nas, ali to nismo ih iskoristili. Na Zemun sada idemo sa jasnim ciljem, uostalom kao i na sve protivnike koje smo dočekali, a to je pobeda. Za ostvarenje našeg cilja neophodna nam je podrška navijača. Očekujem da ih bude najmanje kao protiv Voždovca, ako ne i više.Oni su naš dvanaesti igrač i to nam mnogo znači. Tri boda nam mnogo znače i borbi za opstanak” istakao je fudbaler Danijel Gašić.

Njegov klubski drug, ofanzivac Nikola Popović je rekao da idu na pobedu i dodao: “Ekipa je pod imperativom pobede. Imamo dve utakmice kod kuće. Posle Zemuna dolazi nam Spartak i sa šest bodova smo konkurentni za opstanak u ligi.  Očekujem veliki broj navijača i njihovu pomoć u nameri da ekipa ostvari prvu od dve očekivane pobede na domaćem terenu u naredna dva kola”.

Utakmica se igra u nedelju 5. maja od 16 časova na Jumkovom stadionu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240