Klub malog fudbala Vranja danas igra u baražu za plasman u Prvu futsal ligu sa komšijskim klubom iz Bujanovca.

KMF Vranje se nalazi na devetom mestu Prve lige, dok je bujanovački Zufo drugoplasirana ekipa Druge futsal lige.

Predsednik KMF Vranje Ivan Stanković se vratio u prošlost, naglasivši da su se posle tri godine ekspresno vratili u elitu i dodao: “Na nesreću i za nas i za Bujanovčane igramo baraž, ali mi smo prijatelji sa našim rivalom, pa neka pobedi bolji i neka to bude trijumf fudbala"

“ Za dve do tri godine Zufo je prešao put od najnižeg ranga do Druge futsal lige, pa je sada u prilici da se bori u baražu za ulazak u Prvu futsal ligu, što smatram velikim uspehom i našeg kluba i Bujanovca, a sa našim prijateljima iz Vranja borićemo se korektno i sportski u ovom za Bujanovac istorijskom meču”, istakao je rekao je Ibro Idić, predsedniku kluba iz Bujanovca.

“Organizovanje ovakve utakmice za nas je rutina, ali ćemo nastojati da sve protekne u najboljem redu, jer smo prijatelji sa klubom iz Bujanovca, “ kazao je Dejan Đorđević, član Upravnog odbora KMF Vranje.

“Vranje je u prednosti kao stariji klub, jer Zufo je osnovan 2012. godine kao amaterski klub, pa je naš zadatak bio da ga podignemo na viši nivo” naglasio je Binaser Arifi, menadžer Zufa

Miloš Trajković, fudbaler KMF Vranje igrao je za oba kluba. On je istakao da utakmica uopšte neće biti laka i kaže: “Daćemo sve od sebe, a ja lično 200 odsto da Vranje pobedi u baražu i ostane u Prvoj ligi. Trenirali smo dobro ove sedmice, gotovo da smo kompletni osim kažnjenog Davora Tasića, tako da se nadam najboljem. Neka pobedi bolja ekipa”.

Enis Iseni, kapiten Bujanovčana je rekao da oni imaku prednos u odnosu na Vranjance zbog većeg broja igrača na klupi: “ Daćemo sve od sebe da pobedimo već u prvoj utakmici u Vranju, pa da nam bude lakše u revanšu u Bujanovcu. Mislim da imamo jednu prednost, a to je duža klupa od ekipe Vranja i to bi po mom mišljenju moglo da bude presudno”.

Utakmica se igra večeras od 18.časova u Sportkoj hali u Vranju.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240