Dinamo sutra igra u Beogradu možda i najvažniju utakmicu ove sezone .

Vranjanci će se boriti protiv direktnog konkurenta za opstanak u Superligi, ekipe Rada.

"Utakmica koju igramo će i za Rad i za nas biti il ne biti", rekao je na konferenciji  šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić i dodao: "To je možda najiskusniji tim koji ima igrače, koji su igrali u Zvezdi, Partizanu, po inostranstvu. Ali mi imamo priliku da pokažemo da smo zaista kvaliletna ekipa i da mladost može pobediti iskustvo. Ono što je dobro, jeste da su nama sada svi igrači na broju, da nam je ekipa kompletna", naglasio je Antić.

"Svaka utakmica je za nas finale. Očekuje nas teška tekma, ali mi idemo da se borimo za bodove, nema predaje. Ono što je nama veoma bitan faktor jeste podrška naših navijača", istakao je Nikola Stevanović, jedan od ključnih igrača Dinama.

"Igramo protiv direktnog konkurentna za opstanak. Očekuje nas teška utakmica, svesni smo toga, ali kao i uvek, idemo na pobedu, " naglasio je najbolji strelac Vranjanaca, Željko Dimitrov.

Rad ih ima 15 bodova i na 14. je poziciji u Superligi, odnosno 6. u zoni plej-auta. Dinamo ima bod manje i na poziciji je niže, ali bi slavlje u derbiju donjeg dela tabele sve to izmenilo. Uz to, značila bi Vranjancima pobeda i zbog međusobnog skora, ukoliko na kraju dve ekipe budu izjednačene.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240