Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević priredili su prijem za delegaciju Sportskog saveza Srbije (SSS) koju su predvodili generalni sekretar Goran Marinković i pravni savetnik profesor Nenad Đurđević.

U sali upravne zgrade „Jumka“ u Vranju, održana je panel diskusija o stanju sporta u gradu i celokupnom Pčinjskom okrugu, u kojoj su učestvovali predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković, pravni savetnik profesor Nenad Đurđević, Bratislav Antić predsednik Sportskog saveza Grada Vranja i član Upravnog odbora SSS Slađan Stanojković.

U organizaciji Sportskog saveza Srbije, u utorak 2. juna, sa početkom u 17.00 sati, u sali upravne zgrade „Jumka“, biće održana Panel diskusija, koja je namenjena teritorijalnim sportskim savezima.

Ministarstvo omladine i sporta Vlade RS izdalo je Preporuke za nastavak trenažnog procesa u svim sportskim objektima vrhunskih sportista i ostalih sportista u sistemu sporta Republike Srbije u primeni mera prevencije i smanjenja rizika prenošenja virusa Covid 19.

U sredu 3. juna ove godine, u Surdulici, sa početkom u 17,30 časova, na stadionu fudbalskog kluba „Radnik“ odigraće se fudbalska utakmica četvrtfinala kupa Srbije između FK "Radnik" iz Surdulice i FK "Partizan" iz Beograda.

Prvo kolo nakon pauze Radnik odigrava na domaćem terenu u subotu protiv novosadskog Proletera.

U Surdulici sve pripreme izvršene, urađeni testovi na Covid, sprovedene mere sprečavanja infekcije, krenuo trenažni proces.

Opština Surdulica podelila je karte za predstojeću fudbalsku utakmicu četvrt finala Kupa Srbije surduličkog Radnika i beogradskog Partizana svima onima koji su u Surdulici podneli najveći teret u borbi protiv pandemije korona virusa.

Gradski većnik Nenad Đorđević obišao je radove na izgradnji atletske staze na Gradskom stadionu u Vranju.

U cilju sprečavanja infekcije aktuelnim virusom, kao i u skladu sa instrukcijama za otpočinjanje trenažnog proseca Ministarstva omladine i sporta, FK Radnik je danas izvršio dezinfekciju klubskih prostorija.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240