Članovi Saveta za socijalna pitanja GrO SNS Vranje pokazali su veliku humanost , uključivši se u obnovu porodične kuće porodice Spasić iz Donjeg Trebešinja, koju je početkom novembra, zahvatio požar, a u kome je tragočno stradao Igor Spasić, ostavivši  za sobom suprugu i troje maloletne dece.

Narodni poslanik i predsednik GrO SNS Vranje Slaviša Bulatović, predsednik Saveta za Socijalna pitanja GrO SNS Vranje i član Glavnog odbora SNS Nenad Milojević, generalni sekretar GrO SNS Vranje Goran Đorđević i potpredsednik GrO SNS Vranje Dragan Sentić obišli su  porodicu Spasić u Donjem Trebešinju.

Kuća je adaptirana, urađena je kompletna elektro instaslacija kao i sve ono što je bilo neophodno da bi ova porodica mogla da ima osnovne uslove za život. Inicijator ove akcije bio je Nenad Milojević, predsednik Saveta za socijalna pitanja GrO SNS Vranje i član Glavnog odbora SNS.

Savet za socijalna pitanja poznat je ne samo u Vranju već širom Srbije po svojim humanitarnim akcijama, ovo je još jedan dokaz da zaista predsednik i članovi Saveta brinu o građanima, pre svega o građanima kojima je pomoć najpotrebnija istakao je narodni poslanik i predsednik GrO SNS u Vranju Slaviša Bulatović.

Snežana Spasić , samohrana majka troje dece, čiji je suprug strada u požaru, zahvalila se svima koji su pomogli njoj i njenoj deci.

Savet za socijalna potanja će nastaviti da pomaže ovoj porodici  i dalje.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240