Gradski odbor SPS-a u Vranju organizovao je  skup podrške socijalistima Beograda uoči lokalnih izbora 4. marta, pod sloganom „Vranje za Beograd“.  Vranjski socijalisti su delili propagandni materijal za izbornu listu broj 3 „Aleksandar Antić za gradonačelnika Beograda“. 

“Skup organizovan u cilju podrške drugovima i drugaricama u Beogradu koji vode jednu od najtežih bitaka od postojanja partije. Socijalisti Pčinjskog okruga ovim skupom daju punu podrškusocijalistima Beograda. Pozivamo sve svoje rođake prijatelje, poslovne saradnike kumove pobratime, sve one koje znamo koji žive na teritoriji grada Beograda da 4. marta sigurno zaokruže i ubace listu sa rednim brojem 3, da trojka bude ono što će pobediti u Beogradu, da Aleksandar Antić bude gradonačelnik Beograda. To je nešto što je možda najvažnije za Beograd u ovom momentu“ istakao je Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora SPS-a u Vranju.

“Očekujem da ministar energetike Aleksandar Antić kao kandidat za gradonačelnika Beograda ostvari dvocifren rezultat i da nakon izbornog dana, socijalisti zajedno sa SNS-om naprave vlast u Beogradu”, dodao je Antić.

Skupu su prisustvovali  predsednici opštinskih odbora SPS-a, članovi i simpatizeri ove partije.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240