Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

Posle sramnog poziva Željka Veselinovića na silovanje i pretnje poslanika Dveri Srđana Noga da će premijerku i predsednika obesiti na Terazijama, iz tabora tajkuna Dragana Đilasa su nastavljeni napadi na premijerku Anu Brnabić i njeno dostojanstvo i ličnost. Ovog puta izvođač radova je bio Vuk Jeremić, naravno uz podršku i saglasnost kvazi političara Boška Obradovića, Đilasa i drugih marioneta iz tzv. Saveza za Srbiju.

Već postaje simptomatično da vodeći ljudi ovog Saveza (za ponovno pljačkanje Srbije) najgrublje i najbanalnije vređaju predsednicu Vlade Srbije, gospođu Anu Brnabić, kao što je Vuk Jeremić na svom tvitu učinio nazvavši je „neobrazovana, od morala i dostojanstva operisana karikatura“!

Ova izjava gospodina Jeremića nije samo napad na premijerku već je pre svega napad na državu i nadležni državni organi ne bi smeli da ćute jer se na ovaj način urušavaju temelji države i njenih institucija. Možda je gospodinu Jeremiću ovakav vid političke komunikacije i ovakav odnos prema ženama normalna i uobičajna stvar, ali u srpskom nacionalnom biću ovo je neprihvatljivo.

Smatramo da je ovakav vid političke borbe i neslaganja sa političkim neistomišljenicima loš obrazac političkog delovanja i loša poruka za sve građane Srbije, a naročito mlade ljude koji tek treba da formiraju sistem vrednosti. Ne verujemo da bi dotični gospodin ove fašističko – tajkunske koalicije voleo da takvi epiteti budu upućeni njegovoj ženi ili ćerki ili bilo kojem članu njegove porodice.

Gospodine Jeremiću ali i svi drugi iz Saveza (za ponovno pljačkanje Srbije), ako zaista želite da nešto promenite krenite prvo od sebe i svoje politike. Menjajte svoj primitivizam, svoju fašistoidnu retoriku i svoj odnos prema držvi i najvažnijim predstavnicima srpske države.

Ali pre svega menjajte svoj odnos prema građanima Srbije jer njih nećete prevariti i to su vam oni u nekoliko navrata poručili na poslednjim izborima. Ovo vam najdobronamernije poručujemo iako znamo da nećete poslušati jer znamo da više volite da slušate svoje mentore iz nekih zapadnih ambasada.

Ako ništa druge od njih ste bar mogli da se naučite nekim osnovnim manirima i normama političke kulture i diplomatije- stoji u saopštenju GrO SNS u Vranju

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240