Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju proslavio je stranačku slavu, Svetu Petku.

Proslava je počela prisustvom na Svetoj arhijerejskoj liturgijii presecanjem slavskog kolača u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju.

Nakon toga, svečanost za stranačke funkcionere i zvanice je priređena u prostorijama Gradskog odbora SNS u Vranju.Svečanosti su prisustvovali svi najviši funkcioneri stranke na lokalu, predstavnici stranaka koalicionih partnera naprednjaka u Vranju i crkvenih velikodostojnika.

 Stranačka slava SNS-a je po 10. put proslavljena u Vranju, a prvi put u novim prostorijama odbora u Domu kulture.

Prisutnima se najpre obratio šef vranjskih naprednjaka i narodni poslanik Slaviša Bulatović koji je izrazio veru i nadu da će u budućnosti biti mnogo više ovakvih prilika za druženje.

Od toga koliko pokažemo odgovornosti u izvršavanju svojih obaveza, toliko će naši sugrađani će biti zadovoljni i toliko će nas trpeti na mestima na kojima smo prvenstveno zahvaljujući njima.

To je ono što ne smemo da zaboravimo - naglasio je Bulatović, zahvaljujući se svima na izdvojenom vremenu i ističući da su vrata stranke otvorena svima.

Zatim je izvršena primopredaja kumstva slave između dosadašnje kume, Maje Đorđević i narednog kuma, potpredsednika Gradskog odbora, Gorana Nikolića.

Đorđevićeva je, čestitajući slavu, poželela svima koji slave da ovaj dan proslave u miru i blagostanju i izrazila uverenje da će naredne godine stranka ostvariti još bolje rezultate.

Primajući kumstvo, Nikolić je rekao da mu je veliko zadovoljstvo da bude kum stranačke slave među više od 12.000 članova SNS-a u Vranju.

Ja imam dodatan motiv jer su moj rođendan i slava stranke u istom danu, tako da mi je ovo posebna čast i zadovoljstvo. 

Svi ste vi naša braća i ne treba da dozvolimo da nas različiti stranački interesi udaljavaju, moramo da gradimo poverenje i iskrenu saradnju, a sve u cilju dobrobiti svih naših građana – rekao je Nikolić.

Svečanost je nastavljena druženjem uz koktel, a za sve članove i simpatizere, proslava je nastavljena u prostorijama OKCE.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240