U nedelju je održana  izborna skupština Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Vranjska Banja. Izabrano je novo rukovodstvo, a za predsednika je jednoglasno izabrana Milica Đorđević, master psiholog iz Vranjske Banje.

Prisutne članove Jedinstvene Srbije pozdravio je Dejan Manić, predsednik Okružnog i Gradskog odbora JS Vranje. U svom obraćanju, istakao je da od ovog odbora očekuje veliko angažovanje i rad na sprovođenju ciljeva stranke i politike Dragana Markovića Palme. Naglasio je da je OO Vranjska Banja sastavljen od kvalitetnih ljudi raznih obrazovnih profila od kojih se očekuju dobri izborni rezultati. Mora se raditi na jačanju unutrašnje organizacije i prepoznatljivosti stranke, na građenju stranačke infrastukture, po čemu je GrO JS Vranje među najboljima u Srbiji.

U nastavku izborne skupštine govorio je Branislav Lukić, predsednik OO Bujanovac koji je pohvalio brojnost članova skupštine i istakao da novoizabrano rukovodstvo mora da vodi domaćinsku politiku čiji će ciljevi biti podrška porodici, podrška mladim i razvoj turističkih kapaciteta Banje.

Nakon izbora na mesto predsednice OO JS Vranjska Banja, Milica Đorđević se zahvalila na ukazanom poverenju i naglasila da će najvažniji cilj ovog odbora biti da se zaustavi odliv mozgova i mladosti iz opštine Vranjska Banja i da se nada da će se uz podršku Dragana Markovića Palme obezbediti investitori i oni koji će ulagati u banjski turizam.

Opštinski odbor JS Vranjska Banja uputio je poziv sugrađanima da se uključe u rad i da pomognu da Vranjska Banja razvije svoj turizam kao Jagodina.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240