Nakon odluke Višeg suda u Vranju u kojoj se Novica Tončev predsednik opštinskog odbora SPS u Surulici osuđuje na tri meseca uslovno kazne zatvora zbog navodnog incidenta koji se 2014.god desio u Jelašnici,danas su učesnici tog skupa u Surdulici potpisali peticiji i dali izjave u odbrani Novice Tončeva.

Kako je pojasnila najpre Aleksandra Popović,predsednica opštine Surdulica koja je očevidac pomenutih dešavanja toga dana da do nikakvog incidenta nije doslo.

Prema njenim rečima,odluka vranjskog Višeg suda je sumnjiva jer iako je glavni svedok dao izjavu da nije pretučen, Sud je našao način da Tončeva osudi za nasilničko ponašanje. 

I ostali ucesnici skupa koji su došli da pruze Tončevu podrsku su izneli isto viđenje situacije.

I sam Novica Toncev je pojasnio odluku Suda.

"Ja se kao poslanik nisam pozvao na poslanički imunitet iako na to imam pravo. Ja odgovorno stojim iza svega sto uradim. Mi se od početka zalažemo samo za istinu i ljudi moraju da znaju šta je prava istina. Ja sam trazio izuzeće vranjskog Višeg suda jer sam unapred znao epilog price. Danas nakon ove peticije sa svim dokazima kojim raspolažemo obratićemo se Vrhovnom sudu. Nadamo se da će oni to pročitati i doneti ispravnu odluku,rekao je između ostalog Novica Tončev.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240