Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić prisustvovao je danas sednici Izvršnog odbora Gradskog odbora SNS-a u Vranju.

Tom prilikom, putem video linka, skupu se obratio predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Po rečima Glišića, GrO SNS-a u Vranju spada u onu grupu odbora, koji  ima najbolje ocene. On je dodao da :”Da uvek može bolje, da se ulaže više energije, da se napravi pristup ka bi se u svakom trenutku bili u kontaktu sa našim članovima”, naglasio je Glišić.

“Moramo osluškivati probleme građanima Vranja,da trčimo u susret tim problemima , da ne čekamo da  nas stignu. Odbor u Vranju je dobar, ima probleme sa kojima se suočavaju, imaju dosta i nasleđenih problema u samom rukovođenju gradom, ali pokazuju veliku volju i želju da se izbore sa svim tim problemima. Traže i pomoć, mi smo tu da im pomognemo na svaki mogući način  i siguran sam da u vremenu koje je ispred nas rezultati koji budu stizali iz Vranja biće sve bolji i bolji" , istako je Glišić.

“U Pčinjskom okrugu vranjski odbor je najveći , ima blizu 10.000 članova i u opisu mog posla je da kroz razgovor s njima vidim šta je to što bi mogli da uradimo da bismo bolje funkcionisali, beležili bolje rezultate, da bismo bili  masovniji, da bismo uradili sve ono što smo postavili ispred sebe kao cilj, a to je  uvek nešto bolji rezultat  od onog što smo zabeležili na prethodnim izborima, tako da smo na sastanku o tome razgovarali”, dodao je Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke

S obzirom da je bilo glasina o tome da je Dragan Stevanović razrešen dužnosti koordinatora SNS za Pčinjski okrug, Glišić je rekao:

"Nećemo da određujemo novog kad imamo starog kog ste vi ovde razrešili, a da on nije razrešen. Dragan Stevanović je koordinator, moj potpredsednik i koordinator za Pčinjski, Jablanički i Toplički okrug, a pomaže mi i u Pirotskom i u Niškom okrugu.”

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240