Gradski odbor Srpske napredne stranke  u Vranju održao je konferenciju za medije,na kojoj su predstavljeni rezultati rada u protekle dve godine , kako Gradskog odbora, tako i funkcionisanje lokalne vlasti.

Gradski odbor SNS-a u Vranju, u protekle dve godine funkcioniše veoma dobro, istako je predsednik ovog odbora Slaviša Bulatović. Po njegovim rečima, on što je bio cilj stranke jeste odgovornost  radu, koju su građani i prepoznali.

Nakon alarmantnog stanja što se tiče finansija,  koje je zatečeno stupanjem na funkciju, i nakon rada revizorske kontrole ali pvenstveno odgovorni ponašanjem prema budžetskim parama, dug je smanjen za 21 odsto,  istakao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

Po rečima Dragana Sentića, potpredsednika GrO Srpske napredne stranke u opštini Vranjska Banja rešeni su višegodišnji problem i realizovani brojni program.

Jedan od zaključaka koji je iznet na sednici Izvršnog odbora jeste taj da je  poslovanje funkcionera u vranjskom gradskom odbori,  koji su na rukovodećim mestima označeno kao pozitivno, rekao je Goran Nikolić, potpredsednik GrO Srpske napredne stranke.

JKP Komrad posluje u poslednje dve godine bez dinara kredita, bez minusa  i finansijkso stanje ovog preduzeća je stabilno, rekao je Momir Stojilković potpredsednik Gro Srpske napredne stranke. Dodavši da trenutno ovo preduzeće ima na računu 16.300.000 dinara.

Gradska uprava je pretrpela veliki broj  organizacionih  promena, oformljene su nove organizacione jedinice i nove službe. U prethodnom periodu završena je i racionalizacija za 2017. godinu a u najavi je racionalizacija i za 2018.godinu i ppstoje naznake da će taj broj biti znatno smanjen u odnosu na ono što je prvobitno predviđeno, kaže Dušan Aritonović potpredsednik GrO Srpske napredne stranke.

JP Vodovod je dug prema dobavljačima smanjilo sa  71 milion na 60 miliona, što znači da je smanjen za 18 posto, istakao je direktor Goran Đorđević.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240