U četvrtak i petak, 26. i 27. oktobra, celokupno rukovodstvo Grada, i skoro svih javnih preduzeća i ustanova u Vranju, radno vreme proveli su u stranačkim prostorijama, o trošku svih nas, građana Vranja.

Tih dana sve institucije u gradu bile su "obezglavljene", a građani Vranja onemogućeni da ostvaruju svoja prava na optimalan način. Dva radna dana, o trošku građana Vranja, funkcioneri SNS iskoristili su za nezapamćeno brutalne napade na opoziciju, nezavisne medije i kritičku javnost, uz nivo agresije i nervoze nezabeležen uistoriji "vranjskog pluralizma".

Nenaviknuti na kritike novinara, političkih oponenata i istaknutih pojedinaca, vranjski "naprednjaci" kreću u defamaciju svakog pojedinca ili organizacije, koji ne mogu da prihvate da je ovo najbolje kako se u našem Vranju može živeti.

Pokret slobodnih građana u Vranju najoštrije osuđuje nezabeležen napad na nezavisne medije, koji se nazivaju teroristima, samo zato što javnosti predočavaju slučajeve stranačkih zapošljavanja, nepotizama, zloupotreba javnih funkcija i finansijskih sredstava koje u budžet grada i Republike uplaćuju svi naši sugrađani.

Sloboda govora je zagarantovana Ustavom Republike Srbije.

Slobodni građani Vranja će i u buduće kritikovati sve greške i nepočinstva aktuelne vlasti u gradu, kao što će i pohvaliti dobre poteze i uspehe, kada ih bude bilo.

Kao opoziciona politička grupacija, ali i svaki naš slobodni član pojedinačno,zadržavamo pravo da lokalnu vlast kritikujemo na način na koji smatramo da to treba raditi, a ne onako kako bi pripadnici vlasti voleli da to (ne)radimo.

Sloboda političkog organizovanja i delovanja je, takođe, zagarantovana Ustavom Republike Srbije.

Pozivamo funkcionere SNS u Vranju da prihvate činjenicu da već godinu i po dana imaju apsolutnu vlast u Vranju, da preispitaju šta su za to vreme uradili (i šta nisu!) da bi poboljšali uslove života u našem gradu, te da prihvate obaveze koje dolaze iz činjenice da SVE njih, listom sve, do poslednjeg, finansiraju naši pauperizovani sugrađani - poreski obveznici.

Probajte da u radno vreme nešto uradite, umesto što organizujete besmislene igrokaze, bolje ćete se osećati i bićete manje nervozni.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240