Vranjski PUPS,kao deo Koalicije na vlasti u Vranju,najoštrije reaguje na neprimerenu,neodmerenu,uvreljjivu,kafansku,uličarsku izjavu Igora Andonova,predsednika vranjskog SDS-a,"da u ovom gradu vlada totalni politički šljjam",koju je izrekao na TV INFOPULS.

Ako je i od političara poznatog po neprimerenom,neumesnom,neargumentovanom,nebuloznom rečniku,mnogo je.Jer,ovom izjavom je,zaparavo,na nedopustiv,politički i intelektualno šarlatanski način ponizio i uvredio sve odbornike u Skupštini grada,sve nosioce političkih funkcija u gradu,sve gradske institucije i,konačno,sve građane Vranja koji su na izborima,ogromnom većinom,izabrali ovu gradsku vlast,čiji je do skora deo,i to visokopozicionirani,bio i sam Igor Andonov.

Ako je već dosledan svom uličnom žargonu mogao je da kaže na koga konkretno misli kada govori o političkom šljamu u gradu.

Mi,u PUPS-u,sigurni smo da mu ni dlaka s glave ne bi falila iako je Andonov u istoj emisiji,na istoj televiziji,govorio da smo pod nezapamćenim političkim terorom.Ovim reagovanjem nismo želeli da dajemo značaj političkim marginalcima.

Ipak,mislimo,zapravo sigurni smo da nije dobro za politički život u gradu da bilo ko pa i Igor Andonov svoje misli javno saopštavaju na nekulturan i prostački način, navodi se u saopštenju Gradimira Jovanović,predsednika GO PUPS-a.