Za demokratsko Vranje – Ivica Petrušević, parola uzdanice Nove Srbije kao dela šire koalicije koja će obezbediti budućnost Vranjancima pobedom na lokalnim izborima … da nije žalosno bilo bi smešno!

Morate razumeti viđenje demokratije po scenariju lidera retko zastupljenih GrO NS Velje Ilića, da bi znali šta Petrušević ima da ponudi gradu.

Za sve, sa ne tako kratkoročnim pamćenjem, lider ove stranke je pre svega veliki poštovalac predstavnika medija, koji je na pitanja odgovarao ne tako veštim šutiranjem novinara uz sočno psovanje jer mu se postavljeno pitanje nije dopalo, ili čovek u ulozi čelnika stranke koji je nalazio opravdanje u „kraduckanju” svih umešanih u decenijsku izgradnju Koridora 10 koja se do njegove smene nije ni pomakla sa mrtve tačke.

Ako ste to zaboravili, da bi stvorili pravu sliku društvenih vrednosti ove individue, onda definitivno niste konferenciju za štampu u holu Skupštine, na kojoj se Ilić sa dobrim postotkom alkohola u krvi brani pred novinarima mašući lažnom analizom krvi kojom potvrđuje svoju trezvenost pred milionskim auditorijumom još uvek saplićući jezikom…

Pod patronatom takve političke gromade, Petrušević izlazi na lokalne izbore sa 35 (ne)kompromitovanih ličnosti, većinom mladih i žena (originalne li ideje), iako je misterija za sve nas kako je i za toliko kandidata na lokalu obezbedio glasove podrške ili se nada da hoće?

Normalno, iako su kilometrima daleko od odskoka na političkoj sceni grada, okupljeni za, vidi čuda kafanskim stolom, predvodnici Novosrbijanskog stada objavljuju odvažno ,,Rušenje SNS-a” na društvenoj mreži Fejsbuk, ohrabreni razume se alkoholom nevešto sakrivenim pod stolom za kojim sede spremajući „strategiju” političke borbe.

Ne kaže se uludo da „iver ne pada daleko od klade”, što u ovom slučaju znači još jedna konferencija za novinare sa laboratorijskim izveštajem stepena alkoholisanosti navodi se u saopštenju Saveta za informisanje GrO SNS Vranje.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240