Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem u kome pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj istinskoj i pravednoj borbi da očuva mir i stabilnost u regionu.

Prenosimo saopštenje u celosti:

Povodom dešavanja u Crnoj Gori, koja su izazvana donošenjem Zakona o verskim slobodama, predsednik Aleksandar Vučić je izgovorio reči koje će ući u istoriju, upućene, na prvom mestu, srpskom narodu, ali i onima kojima je Srbija trn u oku. Bile su to reči „iz glave čitavog naroda“, sa jasnom porukom.

Posebno je za poštovanje i uvažavanje njegova briga da se interesi srpskog naroda ostvaruju na miran i dostojanstven način, ne dovodeći pritom u pitanje interese ni jednog drugog naroda.

Srbija poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore, poštuje svoje susede, ali ima obavezu da brine o srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori.
Poštovanje drugih, ali i briga o interesima sopstvene države je politika koja se uvažava, to je politika ozbiljnosti i predsednik Vučić je još jednom pokazao da se vodi interesima Srbije i srpskog naroda, a ne ličnim i političkim interesima, stoji u saopštenju gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240