Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju uputio je čestitku povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika: Svim građanima Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju srdačno čestita predstojeće novogodišnje i božićne praznike sa željom da ih provedu u zdravlju, miru i blagostanju!

Sa zadovoljstvom naglašavamo da je godina na izmaku bila uspešna i blagodarna i da se u svim oblastima života ide uzlaznom putanjom, a da su mnogi realizovani projekti otvorili nove perspektive razvoja naše sredine.

Verujemo da ćemo i u nastupajućoj godini nastaviti sa ovakvim tempom u radu na dobrobit sugrađana kojima izražavamo zahvalnost na strpljenju i posvećenosti u njihovim svakodnevnim zalaganjima. U Novoj 2020. godini nadamo se još boljim rezultatima i većim poslovnim uspesima. Osnovni cilj je da građani žive bolje, lepše i zadovoljnije. Dani praznika neka nas ohrabre i daju snagu da prevaziđemo teškoće i iskušenja i nekato bude vreme za radost, zajedništvo i toleranciju. Hvala vam za poverenje koje ste nam poklonili i neka vas u Novoj godini prate blagostanje i dobrota, a praznične dane provedite u sreći i veselju.

Srećna svima Nova godina i Božić!


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240