Protekla godina bila je uspešna za Vranje i Gradski odbor Srpske napredne stranke, zahvaljujući podršci Republike i predsednika Srbije, istakli su na završnoj konferenciji čelnici vranjskih naprednjaka.

"Proteklu godinu je obeležila stabilizacija gradskih finansija i budžeta zahvaljujući čemu su realizovani svi važni projekti. U godinu smo ušli sa deficitom od 214 miliona dinara da bismo već u avgustu imali suficit u gradskoj kasi. Direktna pomoć Republike tokom godine iznosila je 440 miliona dinara, što je nezabeleženo u istoriji Vranja", rekao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković naglasivši da je 2019.godina, za lokalu samoupravu, zavšena uspešno. 

Narodni poslanik i šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović je naglasio da su rezultati postignuti zahvaljujući visokom nivou odgovornosti gradonačelnika Milenkovića i svih funkcionera stranke. Kao veoma važnju činjenicu za Vranje, Bulatović je naveo da rade „Simpo“ i „Jumko“ gde je zaposleno oko 4.000 ljudi.

"Finasijska situacija u „Simpu“ je stabilna, zarade su redovne, poslovi su ugovoreni za opremanje u nekoliko država Evrope, a kompanija ima ambiciozne planove za narednu godinu", istakao poslanik. On se zahvalio svim članovima SNS-a u Vranju na radu i podršci i ocenio da je protekla godina najaktivnija u radu gradskog odbora.

 Direktor „Vodovoda“ i generalni sekretar stranke Goran Đorđević je godinu za nama ocenio napornom i radnom i najavio još više napora i izazova za 2020. godinu.
 
"Kada je reč o "Vodovodu", imali smo mnogo poslova i projekata u ovoj godini i sve smo ih realizovali, a za 2020. planiramo još više", naglasio e Đorđević. Đorđević je kao značajan segment novog investicionog ciklusa istakao Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, vrednosti 11,7 miliona evra, a čija gradnja je započeta letos.
 
TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240