Koliko život može da bude surov i težak, na svojoj koži osetili su Miloš i Suzana Stevanović, mladi bračni par iz naselja Odžinka u Vranju.

Odmah po rođenju prvog deteta, suočili su se sa njegovim zdravstvenim problemima. Epileptični napadi počeli su kad je Sergej imao samo tri meseca. Danas on ima 6 godina i bori se sa tumorom mozga. Očekuje ga vrlo ozbiljno lečenje i operacija u Turskoj.

Ali to nije jedini problem sa kojim se suočavaju Stevanovići. Osim Sergeja, oni imaju još jednog sina, dvogodišnjeg Tadiju, a sa njima živi i Miloševa majka Slađana. Jedini prihod od kojeg svi žive je Miloševa plata. Radi u Geoksu. Međutim, ona se često umanjuje zbog bolovanja koje on koristi da bi Sergej imao celodnevnu negu.

I kao da život nije bio dovoljno surov. Loši porodični odnosi doveli su do toga da je Milošev otac oglasio da prodaje kuću, iako u njoj živi ova petočlana porodica.
Članice Aktiva žena JS Vranje i udruženja Roditeljstvo plus pokušale su da im makar na kratko ulepšaju život. Osim pomoći u hrani, higijenskim sredstvima, pampers pelenama i drugim neophodnim stvarima, dečacima su poklonile i igračke, slikovnice, bojice i sve ono što im je potrebno za igru.

Uskoro će biti organizovana i humanitarna akcija kako bi se pomoglo porodici Stevanović da prikupi neophodna sredstva za lečenje Sergeja u Turskoj. Svi koji žele da pomognu uplatom novčanih sredstava, mogu to učiniti na ime:


Suzana Stevanović
265 – 0000005186653 – 12
Rajfajzen banka

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240