Danas je na sednici Skupštine grada Vranja formirana nova odbornička grupa Srpska Desnica-Nenada Popovića,na čijem čelu je nekadašnji pripadnik bivšeg URS- ali  i sadašnjeg SPS-a Dragan Janjić Janja.

Kako TV Info Puls saznaje,novu odborničku grupu čine pet odbornika. Zanimljivo je da je od petoro odbornika aktuelne Srpske Desnice,čak četvoro iz SPS-a.

Podatak da su vranjski socijalisti ostali bez četiri odbornika izaziva pitanje njihovog opstanka na političkoj sceni grada Vranja. Dokaz da moć u odlučivanju vranjskih socijalista lagano nestaje,pokazuje  to da su sa 15 odbornika koliko ih je bilo,sada spali na svega 11 odbornika.

Ako oslušnemo vranjsku čaršiju,SPS kao nekadašnja najjača partija u Vranju polako nestaje sa političke scene.

Pojedini,još uvek aktuelni članovi ove partije ali i oni koji su je davno napustili,osipanje SPS-a i njeno propadanje vide u liku i delu Zorana Antića. Kako kažu,njegova politika je pogubna kako za stranku,tako i za grad Vranje. Sve ono što je on pokušao drugima da uradi,njemu se obilo o glavi,ističe sagovornik našeg portala.

U prilog tome ide i priča odbornika koji su sada napustili brod SPS-a, a koji su ranije bili članovi Jedinstvene Srbije u Vranju. Još tada je u medijima procurela informacija da isti odbornici jesu članovi JS ali rade za SPS,odnosno lično Zorana Antića,nakon čega su izbačeni iz Palmine stranke.

Možda sada socijalisti shvataju sa kime su imali posla i da im se scenario koji su sami skrojili,vratio kao bumerang,završava naš sagovornik.

Na kraju,postavlja se logično pitanje,da li se u političkom smislu bliži kraj Zoranu Antiću,čoveku, koji je zadnjih godina drastično promenio sliku i rejting SPS a u Vranju,ili se čeka da brod potone zajedno sa njim.

Kako god,izborna godina se bliži. O politici ćemo često pisati. Jedino se nadamo,da nećemo često upotrebljavati onu narodnu poslovicu -Ko drugome jamu kopa...

Foto: InfoVranjske

Komentari  

0 #1 Samo NOVICA za SPASSps 29-10-2019 21:53
A STA drugo i očekivati od stranke koju vodi Konjak Antić sa saradnicima bez znanja i umeća i čovek koji je sujetan i koji misli da NOVICA TONCEV nije potreban SPS .E zato ja i moji najbliži ukoliko ne prihvate sugestije i kritike g dina i DR Novice Tonceva odosmo i mi iz stranke.Od osnivanja smo tu.Sps bez Novice ,a sa Antićem kao tikva bez korena.Dacicu reaguje dok još nije kasno.Molim te i i ti se pomeri po strani Prepusti rukovođenje i mesto predsednika g dinu i magu No ići i eto nama spasa u celoj Srbiji i u svim odborima i vraćamo veru i prelazimo 12% .Sa tvojim kumom i ovim konjakom odosmo u propast.Pevacrmo a sad adio cuvenu pesmu.Dacicu.Ivice.Slavice.Reagujte dok nam nije kasno SAMO NOVICA TONCEV .DR NOVICA TONCEV sa njim do pobede.
Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240