Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, prisustvovao je svečanosti povodom  Izborne skupštine omladine gradskog odbora JS u Vranju.

Za predsednika omladine izabran je Petar Petrović, doplomirani inženjer, a za potpredsednicu Anđela Manić, studentkinja prava.


Tim povodom  Dragan Marković Palma je istakao da neće dozvoliti da mladi ljudi odlaze iz zemlje.

"Omladina je zakon. Njima u današnje vreme niko ne može da soli pamet. Oni koji su fakultetski obrazovani, ne mogu imati platu od 350. evra. Ja ću se zalagati u parlamentu da njihova plata  bude 800. evra. Na taj način ih motivišemo da ulaze u brak na vreme i da osnivaju porodice", istakao je predsednik Jedinstvene Srbije.

Prvi čovek Jedinstvene Srbije je naglasio da participiraju u lokalnoj vlasti u Vranju, ali da je ono što žele "veći kolač u vlasti" nakon narednih izbora.

Potpredsednik Jedinstvene Srbije i prvi čovek partije u Vranju Dejan Manić je rekao da je veliki broj omaldine koja se okupila dokaz da veliki broj Vranjanaca veruje u ono što radi Dragan Marković Palma. Manić je čestitao novom rukovodstvu omladine u Vranju i poručio:

"Imamo najbrojniju omladinu, koja je pri tom i najvrednija i najlepša. Ono što ih očekuje je veliki rad, trud i zalaganje u okviru partije. Funkcije u Jedinstvenoj Srbiji nisu privilegija. One su velika odgovornost i obaveza", rekao je potpredsednik JS.

 TK

.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240