Današnjim saopštenjem za javnost, gospoda iz Pokreta slobodnih građana je prevazišla sebe u mizantropiji i patološkoj mržnji prema Srpskoj naprednoj stranci i svemu onome što ona oličava i predstavlja.

Ono što se moglo naslutiti jučerašnjim neosnovanim optužbama i kritikama, današnjim kvazi odgovorom na naše saopštenje se u punoj meri može konstantovati teži oblik njihovog šizofrenog političkog diskursa.

Ona gomila koještarija i paušalnih i nestručnih ocena rada lokalne vlasti od strane “stručnjaka” iz PSG-a, nas iz SNS-a podseća na čuvenu izreku američkog predsednika Abrahama Linkolna: „Bolje je ćutati uz rizik da vas svi smatraju budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju u to”! Mada nema sumnje u to da je vaš vrli predsednik veliki humanista i čovekoljub i to je dokazao nebrojeno puta.

Spisak je neiscrpan, ali radi javnosti ćemo podsetiti šta je sve ovaj srpski Martin Luter King izjavio i uradio. Upoređivao je predsednika svoje države sa Adolfom Hitlerom, vređao predsednicu parlamenta gospođu Maju Gojković i premijerku gospođu Anu Brnabić nazivao ih fuksama i generalno vređao sve žene. Ne smemo zaboraviti i njegove tvitove u kojima je poručivao da će mokriti na grobove današnjih najviših funkcionera Srbije, a takođe ovih dana pokušava i da manipuliše osmacima koji polažu prijemne ispite za upis u srednje škole, kako bi ih zloupotrebio u političke svrhe.

Spisak svih “humanističkih i altriustičkih” ispada ovog glumca na privremenom radu u politici je gotovo neoscrpan i ovde ćemo stati i nećemo mnogo zamerati dotičnom, a to ćemo pripisati raznim dozvoljenim i nedozvoljenim supstancama.

Što se tiče Samsijade, ali i Gulašijade, Pihtijade i još drugih manifestacija koje Grad podržava, očigledno da niste shvatili suštinu, a pre svega našu želju da očuvamo autentične tekovine našeg kulturnog i istorijskog nasleđa i stare, skoro zaboravljene vrednosti našeg naroda.

Malo više čitajte lokalne strateške dokumente kao na primer „Brend strategiju grada Vranja” i „Plan razvoja kreativnih industrija u gradu Vranju”, koje smo usvojili na Skupštini grada…možda nešto i naučite.

Ali izgleda da vam je više draža literatura „Kako preuzeti vlast u Srbiji mimo izbora i podrške naroda u 100 lekcija”! Taj film gospodo nećete gledati.

Vidimo se na izborima sledeće godine…naravno ako uspete da prikupite dovoljno potpisa građana.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240