Pred više od 4 hiljade građana Srbije, Paralije i severnog dela Grčke, Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma, otvorio je u utorak, 28.maja kancelariju u grčkom letovalištu Paralija, koja će ove, kao i prethodne četiri godine, biti na usluzi svim građanima Srbije, koji se tamo nađu.

Otvarajaći kancelariju, u svom obraćanju prisutnima, predsednik JS je naglasio da ovo nije stranačka kancelarija, već mesto informacija i pružanja pomoći svima, kojima je ona neophodna u trenutku kada su van granica svoje zemlje.

„Srbija brine o svim građanima, za svoja prava bori se diplomatskim putem, Srbija nikad više neće ratovati, jer građani Srbije treba da žive za Srbiju, a ne da ratuju“, istakao je Palma.

Dragan Marković Palma istakao je da će kancelarija raditi čitave turističke letnje sezone, kao servis svakom građaninu, bez obzira na stranačku pripadnost.

Po tradiciji, povodom otvoranja, odigrano je i srpsko kolo Moravac u kome su se našli  svi prisutni, kao simbol zajedništva, obostrane sreće i zadovoljstva i neraskidivog kruga prijateljstva.

Svečanom činu otvaranja kancelarije u Paraliji prisustvovali su i mnogi Vranjanci, predvođeni predsednikom Gradskog odbora JS i potpredsednikom JS Dejanom Manićem,zatim brojni članovi stranke, kojima je letovanje u Paraliji nagrada za učestvovanje u Ligi malog fudbala koju je stranka JS organizovala u Vranju pre tri meseca.

Svečanosti su prisustvovali i potpredsednik stranke  Ratko Stevanović, Dejan Pisarević, Nenad Filipović i Dejan Ignjatović, kao i portparol stranke Života Starčević.

J.S.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240