Da predstavnici određenih političkih partija, zajedno sa svojim članovima, pored uspešnog bavljenja  dnevno – političkim temama, neguju i ostale društvene vrednosti, pokazuje i poslednje dešavanje u redovima Jedinstvene Srbije iz Vranja.

Naime, u cilju promocije zdravih stilova života, ali i kao dobar primer mlađim naraštajima, što je izuzetno važan segment politike koju zagovara lider ove partije Dragan Marković Palma, ova grupa ambicioznih ljudi,organizovala je ligu u malom fudbalu koja je trajala tri meseca,nakon čega je 19.maja bilo  proglašenje najboljih ekipa.

Učestvovalo je 18 ekipa iz isto toliko mesnih odbora, sa po 10 igrača, članova  stranke. Nakon uspešne fer plej igre, ekipa „Bujkovski most“, ipak je zauzela prvo mesto, a za njom i „Rudina“ i „Gornja čaršija“,a sve utakmice su se igrale u Balon sali „Prestiž“ u Vranju.

Pored lične sreće i zadovoljstva, članovi ekipe ipak su se najviše obradovali glavnoj nagradi obećanoj na samom startu lige, a to je, desetodnevno letovanje u Grčkoj, na koje su već otputovali  zajedno sa organizatorima, sudijama,ali kapiteni ostalih ekipa, što je ukupno 50 ljudi.

Pored ličnog truda i zalaganja, za boravak u Grčkoj veliku zahvalnost pripada i donatorima i mnogobrojnim prijateljima koje ova stranka ima.

Ovakav poduhvat organizatora i čelnika stranke, samo  potvrđuje činjenicu da je JS stranka od poverenja, koja ispunjava svoja obećanja.

Boravak u Grčkoj, ekipa iz Vranja,iskoristiće za  prisustvovanje svečanom trenutku, u utorak, 28.maja, kada će predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, otvoriti kancelariju u Paraliji,čija je svrha pružanje svih vrsta  pomoći svakom građaninu koji se nađe u ovoj zemlji, bez obzira na stranačku pripadnost.

J.S.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240