Foto: Vranjska plus

Predsednik odborničke grupe Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu Goran Nikolić, na kratkoj konferenciji za novinare koja je održana ispred velike sale Skupštine grada, rekao je da su odbornici SNS-a u Skupštini bili od petka pa sve do 17 sati u nedelju.

Postojala je pretpostavka da će predstavnici opozicije pokušati nelegalno, bez izbora, da preuzmu institucije države, pa je usledilo čuvanje lokalnog parlamentan od strane odbronika Srpske napredne stranke u Vranju.

Foto: Vranjska plus

Goran Nikolić se osvrnuo na opozicioni skup Saveza za Srbiju u subotu 13. aprila u Beogradu, ocenivši da je bilo svega sedam i po hiljada okupljenih i da su doživeli totalni debakl. On je pozvao građane koji su za pristojnu i modernu Srbiju, za Srbiju bez nasilja, korupcije i kriminala, da podrže skup 19. aprila u Beogradu i da daju podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i politici koju sprovodi sa Vladom Republike Srbije i dodao da će samo iz Vranja i Leskovca biti više od sedam i po hiljada ljudi na skupu 19. aprila u Beogradu.

Izvor: Vranjska plus

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240