Gorana Đorđević, generalni sekretar gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju, sinoć oko 21h napadnut je na pragu svoje kuće, kada se sa porodicom vraćao iz grada.

Dva napadača, maskirana fantomkama i maramama, šipkama su dva puta udarili Đorđevića, koji je nakon toga pao na zemlju, rekao je na konferenciji za novinare žrtva Đorđević.

Đorđević je u tom trenutku bio sa suprugom i dva maloletna deteta, ćerkom od 16. godina i sinom starosti 10. godina.

Đorđević je naglasio da se ne oseća, niti se u bilo kom trenutku osećao kao žrtva, zato što nije prvi koji je napadnut iz redova naprednjaka.

Slaviša Bulatović, narodni poslanik i predsednik gradskog odbora vranjskih naprednjaka je oštro osudio napad na Đorđevića i rekao da je to napad na sve njih.

Bulatović je istakao da su ovaj nemili događaj inicari pojedini mediji koji su konstantno izveštavali, kako on kaže neistine, i na taj način nacrtali metu na čelu, kako Đorđeviću, tako i svim članovima SNS a u Vranju, nagasio je Slaviša Bulatović.

Po rečima Đorđevića i Bulatovića, očekuju brzu reakciju sudstva i tužilaštva i veruju da će u najkraće vreme počinilac biti pronađen.