Predsednik GrO Igor Andonov se oglasio nakon jučerašnjeg saopštenja GrO SNS-a.

Iako mi nije običaj da se valjam u blatu sa onima kojima je to prirodna sredina, kratko moram da reagujem na novo saopštenje onog dela političkog spektra u Vranju koji se, često i lažno, predstavlja kao SNS.

U njihovom ničim izazvanom saopštenju ponovo se govori o Aleksandrovačkom jezeru, pa ne bi bilo zgoreg da odgovore na pitaanje šta su radii prethodnih sedam godina, pa nisu procesurali to pitanje pred nadležni  organima?

Gospodo, ili hapsite, ili ćutite, ako ste za biilo šta sposobni!

Kad smo kod sposobnosti, vi ste sada za to Aleksandrovačko odvojili novih sto miliona. Nedostaje li para i prilika za krađu, ili ideja, pa morate da idete putem koji smo mi utabali za vas?

Kad smo već kod utabanih staza, čime se, osim Vučićem, možete pohvaliti vi ovde?

Šta ste to uradili, završili, stvorili, a tri godine ste na vlasti?

Osim, naravno, što ste izpozapošljavali sve, pa i kućne ljubimce, jer više niste imali koga!

Šta je pisac vaših saopštenja, osim što je promenio sve stranke, još uradio? Da nije lekar, sudija, inžinjer, da nije nešto stvorio, ima li čime da se podiči pred vremenom koje dolazi?

Ili je obično, veliko ništa, praznina koja će biti ispunjena čim prorade nadležni organi?

Na kraju, nema tačke. Tačka će da dođe kad vi odete, a pravna država nepristrasno, bez politike, kaže šta ima da kaže o vašem radu.

Na kraju vaše priče ne sledi  tačka, nego uzvičnik, za opomenu mnogim generacjama koje dolaze - nikad više ovako, stoji u saopštenju Igora Andonova, predsednika GrO SDS-a.