Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju,  na predstojećim lokalnim izborima biće na zajedničkoj listi sa grupom građana "Vranje Vranjancima", izjavili su na zajedničkoj konferenciji za medije predsednik gradskog odbora Jedinstvene Srbije Dejan Manić i predsednik grupe građana "Vranje Vranjancima" Miloš Nikolić,  izrazivši očekivanje dobrih rezultata.


Savet za zdravstvo GrO SNS u Vranju oglasio se saopštenjem povodom pisanja jednog lokalnog medija. Prenosimo saoštenje u celosti.


Iako Agencija za borbu protiv korupcije podseća da su funkcioneri dužni da prijave sve promene u zakonskoj obavezi prijave imovine to nije slučaj sa direktorkom Narodnog univerziteta u Vranju Gordanom Dimitrijević. Na sajtu Agencije moguće je pronaći zastarele prijavljene podatke. 


GrO Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem povodom izjava Sibina Vukadinovića, člana pokreta Dveri. Prenosimo saopštenje u celosti:


Povodom teksta na lokalnom portalu saopštenjem se oglasio potpredsednik GrO Srpske napredne stranke Dragan Sentić. Prenosimo saopštenje u celosti:


Povodom saopštenja odbora Narodne stranke, u kome se funkcioneri Grada vređaju na najgori mogući način, oglasio se Savet za kulturu GrO SNS u Vranju. Prenosimo saopštenje u celosti.


Gradski odbor Dveri u Vranju odgovorio je na saopštenje vranjskih naprednjaka. Prenosim saopštenje u celosti:


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saopštenjem povodom oglašavanja, kao oni kažu "ostataka žutog režima". Prenosimo saopštenje u celosti:


Gradski odbor Srpske napredne stranke se oglasio saopštenjem povodom saradnje portala Info-Vranjske i televizije N1. Prenosimo sapštenje u celosti:


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju oglasio se saoštenjem povodm teksta koji je izašao u Informeru. Prenosimo saopštenje u celosti:

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240