IZBORI 2020-U izbornoj kampanji bi trebalo takmičimo, šta si radio, šta je tvoj program i šta ćeš da radiš u narednom vremenskom periodu, a ne da se blatimo i napadamo - poručio je Dragan Marković Palma

Samo par dana posle odluke Ustavnog suda o  odbačaju inicijativa za ocenu ustavnosti i zakonitosti  povodom postupanja izvršne vlasti u sprovođenju nezakonitih izbora oglasio se i Upravni sud.

Vranjski socijalisti obelodanili su danas na konferenciji za novinare imena nosioca liste SPS -a na predstojećim izborima za grad Vranje i opštinu Vranjska Banja.

Gradski odbor Jedinstvene Srbije sa ponosom ističe da se trudi da Palmin program sprovede  u Vranju kao sto se sprovodi u Jagodini.

U Vladičinom Hanu juče je proglašena odbornička lista "Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija (JS)" za Vladičin Han. 

Na današnjoj sednici, Izborna komisija Grada Vranja, donela je Rešenje kojim se proglašava Izborna lista „dr Vojislav Šešelj-Srpska radikalna stranka”, koju je, 28. maja 2020.godine,  podnela  Srpska radikalna stranka, za izbore za odbornike Skupštine Grada Vranja, raspisane za 21. jun 2020. godine.

Potpredsednik Jedinstvene Srbije i kandidat za narodnog poslanika Dejan Manić je u emisiji 'Politikon' na TV Palma Plus rekao da će na lokalu lista JS "biti iznenađenje za mnoge stranke u političkom smislu prenosi portal Moje novosti "

IZBORI 2020 - Branko Ružić gostujući na N1 i  govoreći o biračkom spisku naveo je da on nikada nije bio ažurniji, i da će se nastaviti sa njegovim ažuriranjem.

Jedinstvena Srbija predala je  izbornu listu za lokalne izbore zakazane za 21.juna u opštini Vladičin Han.

U Vranju je, u jednom gradskom restoranu, u sredu uveče održan prvi zvanični sastanak Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP).

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240