Gradsko veće grada Vranja, raspisalo je Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2020. godinu.

Cilj raspisivanja konkursa je obezbeđivanje finansijskih uslova, kako bi se omogućila realizacija projekata koji doprinose negovanju i razvoju kulturne tradicije, stvaranju novih i savremenih vrednosti i afirmaciji stvaralaca, nosilaca i organizatora, odnosno razvoja sredine u celini. Sredstva namenjena za finansiranje/sufinansiranje projekata u iznosu od 9.250.000,00 dinara obezbeđena su Odlukom o budžetu Grada Vranja za 2020 godinu.

Pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi (samostalni umetnik, samostalni stručnjak u kulturi, samostalni izvođač kulturnih programa i samostalni saradnik u kulturi), osim ustanova kulture čiji je osnivač grad Vranje i koje se finansiraju iz budžeta grada Vranja.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja konkursa u listu Srpski telegraf i na zvaničnom sajtu grada, zaključno sa 29. 1. 2020. godine. Prijave na konkurs, uz prateću dokumentaciju, u 3 (tri) primerka, podnose se na adresu: Grad Vranje Gradsko veće – sa naznakom Prijava na konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2020. godinu. Kralja Milana 1, 17500 Vranje.

Prijavni formular i obrasci ----> http://www.vranje.rs/vest.php?id=15267&oblast=vesti

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240