S
koplje će očigledno biti centar novogodišnje proslave za ceo region i to zbog  velikog koncerta koji će na trgu u prestonici Severne Makedonije održati trenutno najveća balkanska zvezda Dino Merlin.

Interesovanje Vranjanacai Leskovčana za doček Nove godine kraj Vardara je ogromno, a neplanirano, turističke agencije počinju u poslednjem trenutku da organizuju ture i fakultativne obilaske  za ovaj događaj i to po veoma popularnim cenama od svega 2.000 dinara.

Turistički aranžmani uglavnom podrazumevaju jutarnji polazak za Skoplje 31. decembra u prepodnevnim časovima, obilazak grada, koncert i povratak kući nakon završetka muzičkog spektakla.

Dino Merlin je i sam izrazio veliko oduševljenje ovim koncertom:

„Poželio sam svoju publiku i jako se radujem novom izazovu: Nova godina na trgu će biti prvi korak u novi put oko svijeta i novi projekt. Volim reći da razlike i teškoće ne postoje kada su nam ciljevi isti, a srca otvorena. Cilj je da za Novu godinu u Skoplju priredimo show kakav zaslužuju ovaj posebni grad i zemlja i da damo najbolje od sebe svim dragim ljudima koji će sa nama ući u Novu 2020. godinu“, saopštio je popularni pevač na svom zvaničnom sajtu.

Izvor i foto: Jugmedia

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240