Tradicionalna manifestacija Dani Vranja, petnaesta po redu, zavšena je u nedelju uveče, nastupom Danijele Stanković Kostić sa „Flying“ bendom i  vranjskom rok grupom Jolly Jumper.

Danijela Stanković uz pratnju svog benda podigla je publiku na noge, pa je većina pesama iz njihovog bogatog repertoara, kog su činile pesme domaćih i stranih izvođača, otpevana gotovo horski.

Publika je ovu talentovanu pevačicu bolje upoznala u okviru šoua "Nikad nije kasno"u kom je bila ubedljivo najbolja po oceni publike.  Obostrano zadovoljstvo i izvođača i publike bilo je primetno u svakoj pesmi, jer Vranjanci nisu krili oduševljenje što je vide na velikoj bini.

Vranjska i srpska rok grupa, Jolly Jumper, ove godine obeležava, 35 uspešnih  godina postojanja, pa je u toku koncerta  publika bila u prilici da se podseti njihovog repertoara, nastalog svih ovih godina.

Voz bez voznog reda, Idemo jako, Gorim, Barska mušica, Kad Jolly Jumper svira rock n' roll, Sinđelić Stevan, neki su od hitova koje su izveli za okupljene fanove, koji su uprkos kiši prisiustvovali koncertu do samog kraja.

Organizator Dana Vranja bila je Turistička organizacija grada, a pokrovitelj Grad Vranje.

J.S.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240