Na nagradnim kvizom „Zaštitarenje – kvizičarenje 2“, koji povodom 05.juna, Dana zaštite životne sredine  organizuju Visoka škola primenjenih strukovnih studija u Vranju i  Societe  Generale banka, učenici Medicinske škole  „dr  Izabel Emsli Haton“ iz Vranja, osvojili su prvo mesto i kao nagradu dobili po jedan eksterni punjač baterija.

Blutut zvučnik, pripao je takmičarima iz Poljoprivredno – veterinarske škole „Stevan Sinđelić“, koji su osvojili drugo mesto, dok su đaci  Gimnazije „Bora Stanković“ iz Vranja, za osvojeno treće mesto dobili po USB memoriju.

Organizatori kažu da je ovo  kviz provere znanja, informisanosti i sposobnosti procene, koji su osmislili nastavnici škole, sa ciljem da se razvije kompetencija savremenog čoveka u 21.veku.

Ovo je drugi  put kako se Dan zaštite životne sredine obeležava  nagradnom igrom  za učenike treće godine srednjih škola, sa teritorije Grada Vranja, pod pokroviteljstvom pomenute banke, koja je i obezbedila nagrade za učenike koji osvoje prva tri mesta.

J.S.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240