Svečano otvorena Svetosavska nedelja

Tradicionalnu kulturno – prosvetnu i duhovnu manifestaciju ,,Svetosavska nedelja’’ u vranjskom teatru večeras je otvorio grdonačelnik dr Slobodan Milenković.

Poznati dobitnici nagrada Sveti Sava

Na današnjem zasedanju Organizacionog odbora manifestacije „Svetosavska nedelja 2022“ doneta je odluka o dodeli nagrada ,,Sveti Sava” za 2021. godinu.

Zlatni dečko i sutra u vranjskom bioskopu

Zbog velikog interesovanja publike film Ognjena Jankovića ,,Zlatni dečko’’, biće prikazan u sali vranjskog pozorišta i sutra, 18. januara, u terminu od 21 sat.

U sredu premijera predstave Okamenjeno more vranjskog pozorišta

Premijera komada "Okamenjeno more", po tekstu Velimira Lukića, a u režiji Stevana Bodrože, nakon trostrukog odlaganja, zakazana je za sredu, 12. januar, saopštilo je Pozorište "Bora Stanković" u Vranju.

Vranje u znaku Svetosavske nedelje

Tradicionalna obrazovna i kulturno-prosvetna manifestacija ,,Svetosavska nedelja", koja se u Vranju održava već 32 godine počinje sutra i traje do 27. januara.

Zlatni dečko na repertoaru vranjskog bioskopa

Na repertoaru vranjskog bioskopa, u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u subotu, 15. i u ponedeljak, 17. januara, su po dva ostvarenja.

Raspisan Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2022. godinu

Gradsko veće grada Vranja raspisalo je Javni konkurs za  finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2022. godinu.

U Galeriji Narodnog univerziteta večeras otvaranje izložbe Trag

U Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju večeras u 19 časova biće otvorena izložba radova Vranjanke, Biljane Stanković, pod nazivom ,,Trag''.

Usvojen program 32. Svetosavske nedelje

Svetosavska nedelja, 32. po redu, biće održana u već ustaljenom terminu od 21. do 27. januara, a okosnicu programa činiće učenici osnovnih i srednjih škola i kulturno - obrazovne ustanove.

Održana promocija knjige Analiza dominantnih motiva u tekstovima pesama sa juga Srbije

Na promociji knjige Aleksandre Dimčić pod nazivom “Analiza dominantnih motiva u tekstovima pesama sa juga Srbije”  u prostorijama Javne biblioteke "Bora Stanković" u Vranju, koja je i izdavač ove monografije, bilo je reči o poetskom nasleđu sa juga Srbije, bogatstvu kolektivnog stvaralaštva pomenutog kraja i njegovim specifičnostima: atmosferom u kojoj su pesme nastajale, istorijskim okvirom, ali i malim, ličnim i toplim pričama o životima ljudi koji su ta poetska dela stvarali ili prenosili.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240