Škola animiranog filma iz Vranja osvojila je dve nagrade na 49. Reviji filmskog i video stvaralaštva dece i omladine Srbije u Beogradu, održanoj on-line od 24. do 30. juna.

Povodom obeležavanja godišnjice osnivanja Javne biblioteke „Bora Stanković“, Vranjanci će moći da se učlane u Biblioteku po sniženoj ceni u periodu od 20. do 26. juna 2020. godine, saopšteno je iz ove ustanove.

Nakon pauze u radu izazvane pandemijom koronavirusom, Likovna radionica Narodnog univerziteta u Vranju, otvoriće svoja vrata polaznicima u ponedeljak 15. juna.

Povodom gradske slave, Duhovskog ponedeljka, na šetalištu u centru Vranja danas je otvoren tradicionalni Salon knjiga.

Pozorišnu sezonu glumci vranjskog teatra završiće u sredu, 17. juna, izvođenjem predstave ,,Ruža, uvela" u dvorištu Muzej kuće ,,Bore Stankovića’’.

Pozorište ,,Bora Stanković'' u Vranju je od proglašenja pandemije izazvane koronavirusom i uvođenja vanrednog stanja, do danas na svom youtube kanalu prikazalo 21 predstavu.

Povodom Gradske slave na šetalištu u centru grada u petak, 5. juna, biće otvoren Salon knjiga.

Sa ukidanjem vanrednog stanja ustanove kulture polako otvaraju svoja vrata posetiocima.

Aleksandra Jovanović iz Vranja ovogodišnja je dobitnica nagrade Mladi Dis.

Na Međunarodnom filmskom festivalu za mlade  "Svetlo svetu - Deca"  u Rusiji, na kome je učestvovalo desetak zemalja, ŠAF je osvojio diplomu laureata drugog stepena za film "Bara".

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240