Piroman priznao zločin

Piroman priznao zločin. Ide na psihijatrijsku procenu. Boban Jović (22) iz sela Surdul kod Vranja  koji je osumnjičen za pokušaj ubistva Dragana Stojanovića (43) kog je polio benzinom i zapalio, priznao je pred tužiocem da je zapalio

Stojanovića, ali tvrdi da ga nije snimao mobilnim telefonom kako gori.

Tačno je, polio sam benzinom tog čoveka i zapalio sam ga. Iznervirao me je. Ali, meštani koji su ispričali da sam ga snimao dok gori, lažu. Nisam to radio – izjavio je Jović pred tužiocem, prenosi “Informer”.On je uhapšen dan nakon incidenta kada mu je određen pritvor od 30 dana. Piroman će biti upućen na psihijatrijsko veštačenje kažu u tužilaštvu.

Osumnjičeni se tereti za ubistvo u pokušaju. U toku dalje istrage obaviće se psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog kako bi se procenila njegova uračunljivost u vreme izvršenja krivičnog dela – izjavila je portparol Višeg tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić. Stojanović se u vranjskoj bolnici oporavlja od opekotina drugog stepena.Podsetimo, Jović se iznervirao kada mu je vlasnik lokalne kafane rekao da pomeri motor sa ulaza, pobesneli Jović je prvo njega pokušao da zapali, ali je čovek uspeo da pobegne.

Igrom slučaja se tu našao Stojanović koji je pokušao da obuzda Bobana, ali ga je ovaj polio benzinom i zapalio.Čovek je u plamenu trčao po selu i pokušavao da skine zapaljenu garderobu. Očevici su tvrdili da je Jović sve to snimao telefonom, a zatim pobegao na motoru.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

© 2020 TV Info Puls.Sva prava zadržana. Dizajn CDSVranje

Please publish modules in offcanvas position.